Néhány Egyszerű Trükk, Amely Szebbé Teszi Otthonát

Videó: Néhány Egyszerű Trükk, Amely Szebbé Teszi Otthonát

Videó: Néhány Egyszerű Trükk, Amely Szebbé Teszi Otthonát
Videó: Egyszerű trükk, amely segítségével készíthetsz gyapjú virágokat! 2024, Március
Néhány Egyszerű Trükk, Amely Szebbé Teszi Otthonát
Néhány Egyszerű Trükk, Amely Szebbé Teszi Otthonát
Anonim

Manapság, amikor a mindennapi életünket kísérő összes stressz mellett, amikor állandóan elfoglaltak vagyunk, és időnk soha nem elég, mindig jó ismerni valamilyen más trükköt, amely megkönnyíthet minket és megkönnyítheti életünket. Íme néhány egyszerű trükk, amely gyorsan és egyszerűen szebbé varázsolja otthonunkat.

Ha egyike azoknak a szerencséseknek, akiknek udvara és virágoskertje van, ahelyett, hogy drága mulcsot vásárolna az üzletből, fenyőtobozokkal takarják el a növényeket, és tartsák őket kutyáktól, macskáktól és csigáktól.

Mielőtt elkezdené otthon festeni a falakat, adjon hozzá egy kis vanília kivonatot a festékhez vagy a latexhez. Ez nem befolyásolja a festék színét, de elfedi a füstöt, és az egész otthon vanilliaillatot áraszt.

Öntözzük otthon a növényeket azzal a vízzel, amelyet zöldségek, tojások vagy tészták főzéséhez használunk. Tisztításakor akár az akváriumból származó vizet is felhasználhatja. Ez amellett, hogy pénzt takarít meg, nagyon hasznos lesz a növények számára, mivel a víz tele van tápanyagokkal.

Ha laptopjának hűtésre van szüksége, és nem szeretne pénzt hűtőbetétre költeni, tegye rá fordított karton tojáshéjra, és a probléma megoldódik.

Tojáshéjak
Tojáshéjak

Ragasszon mágnest a kalapács aljára. Ez megmenti a köröm kalapálásának kellemetlenségeit, miközben a szájában tartja őket.

Amikor otthon fested a falakat, tedd félre a festék egy részét egy üvegbe. Szüksége lesz rá, ha a munka során hiányzott egy folt, és mint tudjuk, szinte mindig van ilyen.

Nem kell régi fogasait fogóval kidobnia. Csak vegye magukat a fogóból, és megcsípheti őket a hűtőbe tett élelmiszerzsákokba. Egyrészt a reggeli mindig friss lesz, másrészt - nem kell magukat a táskákat kötni csomókkal, amelyeket gyakran nehéz kibontani.

Kulcsok
Kulcsok

Festse kulcsait különböző színű körömlakkokkal. Ez nemcsak stílusosabbá teszi őket, hanem könnyebben felismeri őket.

Pad
Pad

A régi fa háromszögletű lépcsők nemcsak a magasabbra jutáshoz használhatók, hanem egy stílusos polchoz is. Lakkozd őket, tegyél deszkát a lépcsőik közé, és máris te leszel a rendkívül stílusos bútorok tulajdonosa.

Ajánlott: