Természetes Karácsonyi Dekoráció Otthonához

Videó: Természetes Karácsonyi Dekoráció Otthonához

Videó: Természetes Karácsonyi Dekoráció Otthonához
Videó: KIDEKORÁLTAM A HÁZUNKAT |Karácsonyi dekor🎄 Vlogmas #2 2024, Március
Természetes Karácsonyi Dekoráció Otthonához
Természetes Karácsonyi Dekoráció Otthonához
Anonim

A karácsony a legjobb ünnep, amely kellemes hangulatot teremt, összegyűjti a családot, és az egyébként borongós téli napokat nagyon mosolygóssá és melegsé teszi. Az otthon díszítése fontos része a karácsonyi ünnepeknek a gyermekek számára, és talán a legfontosabb, miután ajándékokat kapott a Mikulástól.

De az otthon díszítéséhez nem szükséges csak kész játékokat és füzéreket vásárolni. Kicsit több kreativitással gyermekeinkkel együtt igazán havasá és ünnepivé tehetjük magunkat Karácsonya játékok nagy részének otthoni előkészítésével. Más szavakkal, meg tudjuk csinálni természetes karácsonyi dekoráció.

Az egyik közös kerek és illatos Karácsonyi játékok narancssárgával, szegfűszeggel készül. Az ötlet az, hogy az egész narancshéjat ráragasztjuk a kis rudakra, majd egy megfelelő szalaggal megkötözzük a játékot. Tegye valahova - az egész szobát illatosítja, és nagyon hatásosnak tűnik.

karácsonyi díszek
karácsonyi díszek

Fotó: ANONYM

Néhány kúp és két vagy három gally segítségével remek díszítést készíthet az asztal díszítésére. Szüksége lesz kartonra, ragasztóra, karácsonyfa gallyakra, kúpokra, néhány koszorúra vagy szalagra és néhány játékra. Ragassza a gallyakat karácsonyfa formájában. Nem kell az egész ágat ragasztania - elég, ha csak az alsó fa részben rögzíti őket.

Hagyjon egy kis helyet a gallyak között, majd helyenként ragasszon be néhány kúpot. Ha akarja, a kúpokat különböző spray-kkel permetezheti, hogy színesebb legyen. Rögzítsen néhány játékot a többi gallyra, fonjon a tetejére füzéreket, és kész a díszítés. Ha szeretné, gyümölcsöt tehet az ünnepekre, és valami olyasmit képviselhet, mint egy természetes gyümölcstál.

Nagyon látványos játékokat lehet kúpok és cukor segítségével beszerezni. Ragasztania kell a cukorkristályokat a kúpra - a végeredmény egy matt kúp lesz. A játékkúp másik lehetősége néhány színes lepedő, szalvéta használata, bármi is van.

Karácsonyi édességek
Karácsonyi édességek

A kúp méretétől függően a leveleket elszakítja, és kis gömbökké formálja őket, amelyeket a kúpok tollaiba kell helyezni. Ha szükséges, használhat ragasztót. Egy másik módszer az, hogy csak még egy kicsit nyomja őket a rögzítéshez. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáad egy szalagot, és készen áll a karácsonyfa játék.

Ajánlott: