Sam Smith Rövid életrajza

Videó: Sam Smith Rövid életrajza

Videó: Sam Smith Rövid életrajza
Videó: Sam Smith - The Thrill Of It All | Обзор альбома (album review) 2024, Március
Sam Smith Rövid életrajza
Sam Smith Rövid életrajza
Anonim

Akkor is, ha úgy gondolja, hogy még soha nem hallott róla Smith maga, határozottan téved. Halk, érzelmes falsettója a nyár legnépszerűbb dalaiban szólalt meg - nemcsak saját Stay With Me és Money On My Mind kislemezeiben, hanem a Latch on Disclosure és a La La La a Naughty Boy slágerekben is, amelyek meghódították. rádióállomások., klubok és közösségi hálózatok.

18 évesen Sam Smith kétségbeesett volt az életért, de nyilvánvalóan megvan benne a maximája, hogy a siker megismeréséhez tudnia kell, milyen az alján lenni. Smith zenei siker után ment Londonba, amikor szülei elváltak, és még nem volt 18 éves.

Egy évvel később egy londoni bárban tisztálkodta a WC-ket, mert éppen szakított hatodik menedzserével, és nem volt semmi jele annak, hogy hamarosan a zeneiparban kezdene foglalkozni. A kelet-londoni hatodik emeleti lakás kifizetéséért Sam napi 10 órát dolgozott, a hét minden napján, és nem is engedhette meg magának, hogy metróval menjen haza.

Még egy önsajnáló Little Sailor című dalt is írt egy fiatalember számára, aki álmodott a zenei hírnévről, de soha nem érte el.

De a dolgok megváltoztak, és hirtelen úgy tűnt. Megjelent a hetedik menedzser, akivel egészen véletlenül találkoztak, megtörtént az együttműködés a Disclosure és a Naughty Boy társasággal, a debütáló albumot felvették.

Smith maga
Smith maga

De Sam története nem áll meg az album megjelenésével. Az idei Grammy-díjátadón a bájos énekesnőnek 4 szobrocskát sikerült megkaparintania - a legjobb új előadóért, az év lemezéért (Stay with Me), a pop vokállemezért (In the Lonely Hour) és a legfordulatosabb Me dalért. Samet "2014 reményének" nevezték el, és minden elvárásnak megfelelt, akárcsak kollégája, Adele.

Smith maga csatlakozott az egyre növekvő számú művészhez, akik nyíltan elismerték homoszexualitásukat. Valójában soha nem rejtette véka alá - beszélt a témáról, amikor először megkérdezték tőle egy interjúban.

Még azt is elmondta, hogy az In The Lonely Hour című nagylemeze teljes egészében egy olyan embernek szól, aki nem gyanította Smith szeretetét iránta, és néhány hónappal ezelőtt megtudta.

Ajánlott: