Mit Vegyünk Fel, Ha Túlsúlyosak Vagyunk

Videó: Mit Vegyünk Fel, Ha Túlsúlyosak Vagyunk

Videó: Mit Vegyünk Fel, Ha Túlsúlyosak Vagyunk
Videó: 🥊 7 ütős tipp első lakást vásárlóknak! 2024, Március
Mit Vegyünk Fel, Ha Túlsúlyosak Vagyunk
Mit Vegyünk Fel, Ha Túlsúlyosak Vagyunk
Anonim

A téli szezont szinte szükségszerűen néhány kilóval több normális testsúly kíséri. A tavaszi hónapokban meg kell olvasztanod őket, hogy a nyár ne forraljon felkészületlenül.

És a köztes időszakra + néhány csengéstől a - az extra fontoknak van kiút. A testmozgás, a diéta betartása és a jó kondíció elérése során egyes ruházati trükkök azt az illúziót kelthetik, hogy a derekad ugyanaz.

A legfontosabb ruha, amelyet be kell tartani a megfelelő ruhák kiválasztásakor, az az, hogy megfeledkezzen a laza és alaktalan ruhákról. Bármi, ami nem körvonalazza testének bizonyos részeit (blúz, zubbony, stb.), A szekrény aljára kerül.

A legalkalmasabbak azok a modellek, amelyek hangsúlyozzák gyengébb formáit, és szigorúan lefedik a puhább részeket. Ha telt combjait és csípőjét széles és szabadon eső ruhadarabbal próbálja eltakarni, legfeljebb az extra térfogat illúzióját keltheti az alakjában.

Bolyhos nő
Bolyhos nő

A legmegfelelőbb szövet, amely a karcsúbb megjelenést elősegíti, a vékony, kissé rugalmas szövet, amelynek lehetősége van szélesebb vágást kialakítani. Természetesen nem lehetnek túl vékonyak, hogy ne jelenjenek meg a tökéletlen görbék a tervezésben.

Ha színválasztásról beszélünk, akkor a nyár színes és színes hozzáállást teremt, de a legjobb, ha a hidegebb hónapokban és melegebben ragaszkodunk a monokróm tartományhoz. Bár az a lehetőség, hogy valami tarka ruhát felvesz, csábítónak és frissnek tűnik, tudd, hogy sok szín könnyen vonzza a figyelmet, és azt a benyomást is kelti, hogy lekerekítettebb vagy.

Ruházat
Ruházat

Az egyik példa kombinációra, amellyel nagy eséllyel nem vált ki megjegyzést: "Úgy tűnik, hogy túlsúlyos vagy", az az, hogy kombinálj egy mellény alá övvel rögzített tunikát. A nagyobb nőiesség érdekében kicserélheti az övét egy finom szalaggal. Ez a modell felhívja a figyelmet a hasításodra, elvonva a szemed a lédúsabb comboktól.

Egy másik trükk a derék hangsúlyozására egy széles vagy keskeny öv. A combok teljesebbé válnak a leesett derékú farmerek, valamint olyan ruhák, amelyek felül a testhez simulnak, és a test kontúrjai mentén szabadon esnek.

A táskaválasztást nagyobb méretre kell korlátozni, mert a kicsi erszényes táskák a karcsúbb nőknek megfelelnek. Ügyeljen arra, hogy magas sarkú cipőt viseljen, amely meghosszabbítja a sziluettjét.

Ajánlott: