287 Napot Veszítünk Tétovázva, Mit Vegyünk Fel

Videó: 287 Napot Veszítünk Tétovázva, Mit Vegyünk Fel

Videó: 287 Napot Veszítünk Tétovázva, Mit Vegyünk Fel
Videó: 12.4. Kockázat - Egyedi eszközök - Várható hozam (átlagos hozam) 2024, Március
287 Napot Veszítünk Tétovázva, Mit Vegyünk Fel
287 Napot Veszítünk Tétovázva, Mit Vegyünk Fel
Anonim

Aligha meglepő, hogy a hiú nők sok időt töltenek a tükör előtt, mielőtt kimennek, és azon gondolkodnak, milyen ruhákat vegyenek fel. A Daily Telegraph által idézett brit kutatók becslései szerint egy átlagos nő egy életen át 287 napot tölt azzal, hogy habozik, mit vegyen fel.

A szociológiai felmérést közel 250, 16–60 éves nő körében végezték.

Reggel legalább 16 percet vesz igénybe, amíg a szebbik nem végleges döntést hoz a napi viseletről, amikor munkanapokról van szó. Azt is megállapították, hogy a nők legalább 2 ruhát cserélnek, mielőtt kimennek.

Hétvégenként a hölgyek 2 perccel gyorsabban hoznak döntést - "csak" 14 perc alatt. A dolgok azonban sokkal súlyosabbá válnak, ha a nőknek választaniuk kell, mire fényezhetnek, ha vacsorázni vagy éjszakai buliba kell menniük. Ezután a szekrény körüli felhajtás átlagosan körülbelül 20 percig tart. Ez hétköznapokra és hétvégékre egyaránt vonatkozik.

A britek azt is megállapították, hogy ha hosszabb nyaralásra vagy üzleti útra kell mennie, az átlagos nő körülbelül 52 percet tölt azon gondolkodva, hogy pontosan milyen ruhákra és kiegészítőkre lesz szüksége otthoni távolléte során. A szünetben a "csoda" átlagosan napi 20 percig folytatódik - 10 reggel és 10 este.

Ruházat
Ruházat

Ha ez egy hivatalos nagy ünnep, a hölgyek átlagosan 36 percet töltenek a ruhájuk között.

Ezek a statisztikák aligha riadhatnak meg vagy lephetnek meg minket. Valójában mindenki tudja, hogy az öltözködésünk egyfajta nem verbális kommunikáció másokkal.

A ruházati cikkek és kiegészítők elkerülhetetlenül kifejezik egy bizonyos generációhoz, társadalmi csoporthoz, gazdasági helyzethez, iskolai végzettséghez, sőt ideológiai irányultsághoz való tartozásukat. A ruhák verbálisan sugallják, teremtenek távolságot vagy vonzanak.

Például, ha alkalmi öltözetben vagyunk, akkor teljesen lehetséges, hogy alkalmatlannak tartanak minket, függetlenül attól, hogy milyen képzettek vagyunk valójában. Ezért a ruhák megválasztása elengedhetetlen a létrehozni kívánt képhez.

Ajánlott: