Mit Vegyünk Fel, Ha Széles A Csípőnk

Videó: Mit Vegyünk Fel, Ha Széles A Csípőnk

Videó: Mit Vegyünk Fel, Ha Széles A Csípőnk
Videó: Így rejtsd el a széles csípődet | Ruha körte, háromszög típushoz | Stílus csevej Anettel 2024, Március
Mit Vegyünk Fel, Ha Széles A Csípőnk
Mit Vegyünk Fel, Ha Széles A Csípőnk
Anonim

A jó megjelenéshez nem kell Adriana Lima mérése. Egy nő remekül tud kinézni a ruhájában, ha a megfelelő ruhát választotta.

Ha egyike azoknak a hölgyeknek, akiknek szélesebb a csípője, akkor olyan ruhákat kell keresnie, amelyek hangsúlyozni fogják erősségeit és tökéletesen elrejtik alakja hiányosságait.

1. Szoknyák - amikor a piacon van, és megfelelő szoknyát keres, ne nézze meg a rövidebb modelleket, mert azok nagyobbak lesznek a fenekén, mint amilyen valójában.

Nem
Nem

Az Ön számára megfelelő modell a népszerű midi szoknya, amelynek hossza legalább térdig ér. Magasabb derékú modelleket is ki kell választania, amelyek eltakarják nagyobb csípőjét.

Ne habozzon kipróbálni az A-vonalú szoknyákat, mert azok tökéletesek a testtípusához, hosszú változatuk pedig nőies és szexi megjelenést kölcsönöz Önnek.

2. Nadrágok - a széles csípőjű nőknek megfelelő nadrágok klasszikus sziluettben vannak - anélkül, hogy túlságosan feszesek lennének felül vagy alul.

Univerzális szabály, hogy a színesebb ruhák teltebbnek tűnnek, de ha színesebb nadrágot és egy semleges színű felsőruhát kombinálunk, akkor a szabály törvénye megszegi.

Kötelező azonban kerülni a virágmotívumokkal, geometriai formákkal vagy más nyomatokkal ellátott nadrágokat, mivel ezek hangsúlyozzák gyengeségeit - comb, fenék és csípő.

Táska
Táska

3. Pulóverek - válasszon olyan pulóvereket, blúzokat és ingeket, amelyek a fenekéhez mennek. A hosszabb modellek remekül fognak kinézni rajtad, elfedve a hiányosságaidat. Válasszon olyan modelleket, amelyek hangsúlyosak a nyakkivágásán vagy a vállán, hogy hangsúlyozzák erősségeit.

4. Felsőruházat - kabátokhoz és dzsekikhez válassza a jobban illeszkedő modelleket, amelyek derékövvel rendelkeznek. Javasolt hosszú, legalább a térdéig érő felsőruházat viselése. Ha kardigánt szeretne viselni, válassza ismét a hosszabb verziót.

5. Táskák - széles csípővel kötelezően nem viselhet olyan táskát, amely a vállától pontosan a problémás területnél áll - a csípőnél. Válasszon rövid markolatú modelleket, amelyeket a kezében hordozhat.

Ajánlott: