Meddig Tart Az Egészséges Szex?

Videó: Meddig Tart Az Egészséges Szex?

Videó: Meddig Tart Az Egészséges Szex?
Videó: Mennyi ideig tart egy átlagos szex? - Van egy perced? 2024, Március
Meddig Tart Az Egészséges Szex?
Meddig Tart Az Egészséges Szex?
Anonim

A rövid szex káros hatással van az emberi egészségre. Ebben meg vannak győződve a brit biokémikusokról, akik kiszámították a szerelem minimális idejét.

Kísérleteikkel a szakértők bebizonyították, hogy a szex 30 perc múlva pozitívan hat az emberi egészségre!

Meddig tart az egészséges szex?
Meddig tart az egészséges szex?

Az úgynevezett szabad gyökök szintetizálódnak testünk minden szövetében és nyugalmi szerveiben. Kis fehérjeszegmensek és képesek oxigénmolekulákat befogni. Különösen "éhesek" a magas stressz - testi vagy szellemi - pillanatokban.

A szabad gyökök felhalmozódnak a szervezetben, és "megeszik" az intracelluláris oxigént, ezáltal a szervezetre káros kémiai reakciók kaszkádját indítják el. Az eredmény: számos betegség megjelenése, a gyomorfekélyektől az impotenciáig és a sejtek öregedéséig.

A probléma megoldásának egyik módja a szex. Kimutatták, hogy képes semlegesíteni a szabad gyököket. De ahhoz, hogy ez megtörténjen, sokáig foglalkoznunk kell vele.

A hormonok a szeretkezés első perceitől kezdve felhalmozódnak a testben. Még az előjáték is a szabad gyökök elleni harc kezdetének tekinthető. De a döntő csapás a 30. perc után érheti őket. És sok ember számára egy ilyen maraton meghaladja a hatalmát.

Ezért javasolják a kutatók - jobb, ha ritkábban, de hosszabb ideig szeretkezik. "A hosszú szex védi a testet a szabad gyököktől" - állítják szakértők.

Ajánlott: