Felfedték, Meddig Tart A Legjobb Szex

Videó: Felfedték, Meddig Tart A Legjobb Szex

Videó: Felfedték, Meddig Tart A Legjobb Szex
Videó: Mennyi ideig tart egy átlagos szex? - Van egy perced? 2024, Március
Felfedték, Meddig Tart A Legjobb Szex
Felfedték, Meddig Tart A Legjobb Szex
Anonim

Régóta heves vita folyik arról, hogy a nemi aktus mennyi ideig tartson. És bár egyesek úgy gondolják, hogy a jó szexnek egész éjszaka fenn kell tartania, mások egyértelműen nem értenek egyet.

Valójában a normális szex nem lehet több, mint néhány perc az időből - derül ki a Daily Star új tanulmányára hivatkozva.

A szakértők a Kanadában és az Egyesült Államokban végzett felmérésekből nyert adatok elemzése után jutottak a következtetésekre. Ezúttal azonban szexológusok, orvosok, házassági tanácsadók és mások vettek részt a közvélemény-kutatásban.

Szakértők szerint az egy és két perc közötti szexuális kapcsolat rövid és elégtelen. A három és hét perc közötti szex elfogadható.

Körülbelül harminc percig tartó cselekmény túl hosszúnak minősül. Valójában a szakértők szerint csak hét és tizenhárom perc közötti ágygyakorlatok határozhatók meg kívánatosnak.

Meghitt
Meghitt

A kutatók szerint a modern emberek nagyon irreális elvárásokat támasztanak a szexuális élettel és általában a férfi tulajdonságokkal, méretükkel, az erekció erejével és a szexuális idővel szemben.

Remélhetőleg ez a tanulmány valódi ötletet adott az embereknek a nemi aktusról, és megvédte őket a frusztrációtól ezen a területen - kommentálta Eric Corti a kutatócsoportból.

Ajánlott: