Miért Beszél Folyton Az Exéről?

Tartalomjegyzék:

Videó: Miért Beszél Folyton Az Exéről?

Videó: Miért Beszél Folyton Az Exéről?
Videó: Beszélgetés Plaurával, hogy miért hagyta abba a videózást, az exéről, Gabiról -Garázsmenet 15. rész 2024, Március
Miért Beszél Folyton Az Exéről?
Miért Beszél Folyton Az Exéről?
Anonim

Minden kapcsolat izgalmas a kezdeteiben. Ekkor azonban sok kérdés merül fel e kapcsolatok jövőjével kapcsolatban. A legtöbb hölgy egyik nagy problémája az előbbi kérdésének folyamatos felvetése.

Ez negatívan befolyásolhatja minden nő önértékelését, és elgondolkodtathatja, hogy túllépett-e rajta. Ha kíváncsi arra, mi lehetséges okozd a partnerednek, hogy folyton az exről beszéljen, olvassa el a következő sorokat:

Féltékennyé akar tenni

Ez az egyik lehetséges oka annak, hogy barátja rendszeresen felvegye volt partnere kérdése. Talán olyan pillanatokban teszi, amikor úgy érzi, hogy te túl jól érzed magad, vagy amikor ő maga aggódik a más férfiaktól kapott figyelem miatt. És ha nemrégiben véget vetett egy kapcsolatának, talán így ítélheti meg, hogy elég messzire került-e korábbi kapcsolatától.

Nem akar tapasztalatlannak látszani

Bizonyos esetekben úgy tűnik, hogy a férfiak rámutatnak arra, hogy hány korábbi kapcsolatuk volt már, vagy részletesen elmagyarázzák az előtted lévő nővel való kapcsolatukat. Néha ez a bizonytalanság jele önmagában, és elárulja a szorongást, hogy hogyan néz ki a szemedben. A férfiak szeretnek tapasztaltabbak lenni, mint a nők, ezért bizonyos esetekben a volt barátnőjének gyakori említése azt jelentheti, hogy nem akar tapasztalatlannak tűnni a szemében.

Hiányzik valami, amit előző kapcsolatában kapott

Ha azt veszi észre, hogy a melletted lévő férfi rámutat extársa sajátos tulajdonságaira, és nem ismeri fel őket, bár közvetett módon, de azt akarja mondani, hogy elégedetlen néhány jellemvonásával.

kapcsolati problémák
kapcsolati problémák

Az okok különbözőek lehetnek - például nem szeretsz főzni, és exe minden nap különböző különlegességekkel lepte meg. Beszélje meg a problémát, és nézze meg, melyik jellemvonásokkal lehet kompromisszumot kötni és melyikkel nem.

Igyekszik őszinte lenni

Néhány a férfiak túl messzire mennek az előbbiek említésével vagy mindenféle közös élmény elmondásában. Bár ez rosszul néz ki a nők szemében, néha a férfiak felületesen néznek a dolgokra, és az ő szemükben az ilyen viselkedés gesztusnak tűnik számodra. Lehet, hogy megpróbálja megmutatni neked, hogy nincs mit elrejteni, és új kapcsolatot kezdeni.

Reméli, hogy jobb vagy nála

Más esetekben a férfiak rámutatnak partnerük negatív tulajdonságaira, elmondják, hogyan bántotta az exe, vagy megosztják a közöttük fennálló kapcsolat problémáit. A férfiak szemében ez az egész gyakorlat próbálkozásnak tűnik arra késztetni az új partnerét, hogy lássa a problémákat, amelyek a régi kapcsolata végéhez vezettek, és megpróbálta ezeket elkerülni.

Még mindig érez iránta

Itt fontos, hogy maga ítélje meg és bízzon igazságában. Megismételjük - ösztön, nem az előbbiek tipikus női paranoiája. Ha időről időre nem csak a volt barátnőjét emlegeti, de az életed minden részében jelen van, és nem folytat beszélgetést anélkül, hogy megemlítené őt, akkor problémád lehet.

Fontos figyelembe venni azt is, ahogyan új partnere beszél exéről - ha nyugodt és kiegyensúlyozott, akkor ezek a beszélgetések valószínűleg az ismerkedés folyamatát jelentik; ha azonban túlságosan érzelmes és negatívan reagál, sértő epiteteket használ, megérinti önmagát, mosolyog a lány emlékére, vagy kitör, amikor megkérdezi tőle, akkor lehet, hogy tisztáznia kell, hogy valóban legyőzte-e.

Ajánlott: