Miért Választott Másikat?

Tartalomjegyzék:

Videó: Miért Választott Másikat?

Videó: Miért Választott Másikat?
Videó: Miért lettem autoimmun beteg 7 2024, Március
Miért Választott Másikat?
Miért Választott Másikat?
Anonim

Mindenkinek természetes vágya, hogy egyszer családot alapítson, de sajnos ennek az álomnak a megvalósítása nem mindig könnyű feladat. Néha egyszerűen nem találkozhatunk hercegünkkel fehér lovon, máskor túl nagy elvárásokat támasztunk partnerünkkel szemben, harmadszor pedig egyszerűen nem vagyunk a felesége. Az okok több ezer lehetnek, de megjegyezhetnénk néhány pontot, amelyek az okok válhatnak az ember, hogy másikat válasszon.

Miért választott másikat?

Az első és legfontosabb feladatod nem önmagad hibáztatása, hanem annak megértése is, hogy ez nem az utolsó vonat. Életünk minden egyes dolga bizonyos értelemben történik, és nem szabad megbánni a múltbeli eseményeket, inkább fontos levonni néhány következtetést, amelyek segítenek a jövőben abban, hogy racionálisabbá, sőt kiszámíthatóbbá tegyük a körülötted élő embereket..

Nem fogunk hazudni neked, ezért azonnal eláruljuk, hogy ez sokat árthat, de fontos ezt az érzést elfogadni és ellazítani, nem pedig erre az érzelemre koncentrálni és a múltadban élni. Szép és stílusos nő lehetsz, aki megérdemli a boldogságot és az is leszel, de csak akkor, ha megtanulsz örömet találni még életed apró dolgaiban is, például a madarak éneklésében vagy a gyönyörű reggeli napfelkeltében.

Bármennyire is fáj bevallani magának, lehet, hogy partnere csak tartalékként látott benneteket, amíg meg nem találta, amit valójában keresett. A másik közös oka annak, hogy másikat válasszon az a tény, hogy talán nem te voltál a felesége, és csak ő találkozott vele, aki boldoggá tette.

Jobban szerette a másikat
Jobban szerette a másikat

Egy másik gyakori ok a férfi inkább egy másik nőt a hölgyek túlzott nyomása és vágya, hogy néha a hét minden napján 24 órát és 7 napot töltsenek együtt a párjukkal. Ez egy új párkapcsolatban édesnek tűnhet, de az idő múlásával egy ilyen rögzített ötlet elfojtja a partnerét, és a melletted lévő személy nem érzi magát kényelmesen, még akkor sem, ha érez iránta.

Az is lehetséges, hogy partnere nem volt kész a komoly kapcsolatra, és ezért úgy döntött, hogy figyelmét egy másik hölgyre kapcsolja. Kapcsolatának kezdeti szakaszában próbáljon érzékeny témákról beszélni, például megnézni, hogy a melletted lévő személy mit gondol, és van-e veled közös terve is.

Természetesen nem szándékozunk beszélni ezekről a témákról az első találkozásod alkalmával, de 2-3 hónap elteltével könnyedén megbeszélheted ezt. Ha partnered finoman kerüli ezeket a témákat, akkor valószínűleg nem néz rád komolyan, és nem érdemli meg, hogy egy ilyen bizonytalan és kívánatos férfira pazarolja az idejét.

A szétválás kezelésének legjobb módja barátaival van. Segíteni és támogatni fognak a nehéz pillanatban, de még mindig fontos az erejére hagyatkozni. Keressen egy új hobbit, amely örömet szerez Önnek, így megszilárdítja idejét, hogy ne legyen ideje gondolkodni az előbbin. Folytassa bátran előre büszkén felemelt fejjel és vörös ajkával a gyönyörű ajkán!

Ajánlott: