Miért Nem Válaszol Az üzeneteimre

Tartalomjegyzék:

Videó: Miért Nem Válaszol Az üzeneteimre

Videó: Miért Nem Válaszol Az üzeneteimre
Videó: LÁTTA az üzenetemet, akkor miért nem válaszol? 2024, Március
Miért Nem Válaszol Az üzeneteimre
Miért Nem Válaszol Az üzeneteimre
Anonim

Mit jelent, amikor nem válaszol az üzeneteimre? Ez manapság az egyik leggyakrabban feltett kérdés. Mindannyian kerültünk ilyen helyzetbe - beszélsz egy férfival, úgy tűnik, hogy minden zökkenőmentesen megy. Írj magadnak minden nap, és izgalmas. De hirtelen minden megáll - ő már nem felel meg neked.

Próbálsz nyugodt maradni, és nem kerülsz idegösszeomlásba, de amikor nem érkezik meg a várva várt üzenet, kinyitod a telefont, és elkezdesz ellenőrizni, hogy véletlenül nem blokkoltad-e a számot.

Hamarosan az az ötlet merül fel benned, hogy valószínűleg egy másik nőt lát, vagy hogy te tettél valamit, ami feldühítette, és ő elvágott téged. Mindez nagyon megterhelő lehet.

Számos lehetséges magyarázat létezik miért nem válaszol egy férfi az üzeneteire. De hogy túlságosan szereted és féled, nem tartozik közéjük.

Íme néhány a lehetségesek közül ne válaszoljon az üzenetekre:

Nagyon elfoglalt

Van értelme - amikor egy férfi nem azonnal válaszol az üzenetére, de aztán felveszi Önnel a kapcsolatot. Valószínűleg elmagyarázza neked, miért késett néhány órát vagy egy napot. De nincs értelme, ha a férfi nem ír neked hetekig és hónapokig, végül elmondja, hogy túl elfoglalt volt.

Pontosan mennyire volt elfoglalva? Az üzenet írása néhány másodpercet vesz igénybe. Tehát nem szabad igazolni az ilyen viselkedést. Az az igazság, hogy amikor az illetőt valóban érdekli irántad, 20 másodpercet talál arra, hogy megírja neked, hogy van munkája.

A férfi visszavonul, mert a dolgok túl komolyra fordulnak

Nem válaszol rád, mert elfoglalt
Nem válaszol rád, mert elfoglalt

A kapcsolatok különböző sebességgel mozognak. Ha túl közel kerül a férfihoz, és elkezd komolyabb üzeneteket írni, akkor visszavonulhat, mert fél, hogy érzések fognak felmerülni.

Néhány férfi egyenesen gyáva, és ha csak nem válaszol rád, az valószínűleg jobb neked. Idővel meg lesz róla győződve. Minél előbb rájössz, hogy nem ez a személy az Ön számára, annál jobb.

A férfiak nagyon furcsák lehetnek, főleg, ha nem biztosak abban, hogy mit akarnak. Gyakran üzennek a nekik tetsző lánynak, de nem akarják elmélyíteni a dolgokat, mert szándékai nem komolyak számára. A férfiak nem mindig mondják meg, mi jár a fejükben. Tehát az üzenetekre való válaszadás abbahagyása azt jelzi, hogy a dolgok túl gyorsan haladnak a férfi szerint.

Csak nem törődik veled, és azt akarja, hogy emlékezz rá

Ha nem válaszol neked, vagy csak egy vagy két szót ír neked, akkor ez jelzés lehet számodra. Ha végül is a férjed elnézést kér az ilyen viselkedésért, és továbbra is érdeklődést mutat, ez valószínűleg egy másik ok.

De az az igazság, hogy amikor egy férfi csak abbahagyja az üzenetküldést, vagy egy szóval válaszol neked, ez elég egyértelmű jelzés arra, hogy már nem érdekli téged. Valószínűleg ő is nagy gyáva, mivel ezt nem egyszerű szövegben akarja elmondani. Sok férfi ilyesmire utal, és várja, hogy maga gondolkodjon.

Elfelejtett írni neked

Szomorú ember
Szomorú ember

Amikor egy férfi órákig vagy napokig nem válaszol rád, és hirtelen üzenetet küld neked, hogy elnézést kérjen tőled, valószínűleg az a figyelem elterjedt és elfeledett. Ha azonban a csend hetek vagy hónapoknál tovább tart, és hirtelen azt írja neked, mennyire sajnálja, tudd meg, hogy hazug.

Néhány férfi szeret úgy tenni, mintha bunkók lennének, és nem akarnak türelmetlennek tűnni, amikor válaszolnak rád. Érthető, hogy elfelejtette. De tartsd nyitva a szemed és a füled, mert ő igazat tud mondani.

Van még egy barátnője

Ha a férfi ritkán válaszol az üzeneteire, és hirtelen még hidegebb lesz, akkor valószínűleg egy másik lánynak esett. Ha továbbra is meg akarja tudni az igazságot (és joga van rá), akkor kérdezze meg a férfit egyszerű szöveggel, és hagyja figyelmen kívül a férfi hazugságokat.

Ajánlott: