Itt Van, Amit A Férjed Hazudik Neked, Ha Megcsal

Videó: Itt Van, Amit A Férjed Hazudik Neked, Ha Megcsal

Videó: Itt Van, Amit A Férjed Hazudik Neked, Ha Megcsal
Videó: 10 JEL, HOGY MEGCSALNAK – Hogyan ismerd fel ha valaki hűtlen hozzád (A MEGCSALÁS JELEI) 2024, Március
Itt Van, Amit A Férjed Hazudik Neked, Ha Megcsal
Itt Van, Amit A Férjed Hazudik Neked, Ha Megcsal
Anonim

Egy dolgot szem előtt kell tartania, ha házastársa később hazajön a munkából, és egy nemrégiben az Egyesült Királyságban végzett tanulmány szerint fel kell használni a nyomozói képességeit, ha rendszeresen ugyanazt a kifogást használja.

A Daily Star által készített felmérések szerint a megszakítók leggyakrabban használt alibije a fitnesz rögzítése. A felmérés azt mutatja, hogy a testmozgást férfiak és nők egyaránt képernyőként használják.

A válaszokat a házasságon kívüli ügyekről szóló Gliden webhelyről gyűjtöttük össze. Az eredmények azt mutatják, hogy a férfiak 49% -a és a nők 46% -a hazudja partnerének, hogy edzőteremben edz, de valójában csal.

Közülük sokan egy sportklub tagságát is megpróbálták megszerezni, és nem egyszerű fitneszkártyát, hogy bebizonyítsák hivatalos partnerüknek, hogy valóban rajonganak a sportért.

Fitness
Fitness

A férfiak leggyakrabban futballal, teniszrel vagy golfütővel takarták házasságon kívüli ügyeiket. A nők viszont ürügyként használják a jógát és a pilateset, hogy később hazajöhessenek.

A női vagy férfi randevúkat fedezetként használják a házasságon kívüli ügyek leplezésére is.

A hitetlenek által használt legnépszerűbb alibik között szerepel az időigény, a vásárlás, a szakmai elkötelezettség és a fürdőlátogatás is.

Hűtlenség
Hűtlenség

A tanulmány azt is elmondja, hogy a hűtlenség a válás leggyakoribb oka. Az Egyesült Királyság családjogi jogászai azt is elmondják, hogy azok a párok, akiknek nem sikerült megőrizniük a lepedők sokszínűségét, elválnak.

Ajánlott: