Thomas Megdöbbentette Szeretett Albenáját

Videó: Thomas Megdöbbentette Szeretett Albenáját

Videó: Thomas Megdöbbentette Szeretett Albenáját
Videó: Suite Provençale: Duo für Flöte und Bassflöte - La vigne et l'olive 2024, Március
Thomas Megdöbbentette Szeretett Albenáját
Thomas Megdöbbentette Szeretett Albenáját
Anonim

A Toma Music Idol győztese gyengéd társának - Albena Mihova színésznőnek - teljesen meztelen fejjel és minden fekete tetején tűnt fel, mint néger.

Inkarnációja a világhírű Seal sztárban a meglepetés része volt a "Mint két csepp víz" című műsorban, ahol Albena vesz részt.

Fóka
Fóka

Kollégáival sikerült egymás után kétszer nyerni a heti versenyeken, de amikor ezt meg kellett tennie Rihannával, nem volt túl meggyőző.

Toma, aki olyan profi módon viselkedett, mint Rachkov és Zueka, és példájuk nyomán álruhás kalap helyett borotválta a fejét, megdöbbentette Albenát.

Nagyon megtetszett neki a hosszú haja, ami része a rocker képének. De Tomának sikerült komolyan lenyűgöznie Maggie Halvadjian-t, aki komoly utánzási képességei miatt felveheti a műsor következő kiadásába.

A párjánál jóval fiatalabb Thomas még mindig őrülten szerelmes belé, és minden igyekezetében támogatja. Folyamatosan küld SMS-eket, hogy növelje a színésznő esélyét a csillagok utánzásával megtartott heti versenyek megnyerésére.

A műsorban szereplő pletykák szerint a Toma és Albena közötti érzések az utóbbi időben lehűltek, de a műsor körüli láz az utánzatok miatt összetartóbbá tette őket.

A zenész rendszeresen segített Albenának abban, hogy tanulmányozza a dalokat egy újabb kihívásnak a színpadon.

Ajánlott: