Jared Leto Unja A Nőket

Videó: Jared Leto Unja A Nőket

Videó: Jared Leto Unja A Nőket
Videó: ДЖАРЕД ЛЕТО И НАСТЯ ИВЛЕЕВА ТРАНЛЯЦИЯ/JARED LETO AND NASTYA IVLEEVA 2024, Március
Jared Leto Unja A Nőket
Jared Leto Unja A Nőket
Anonim

Jared Leto amerikai színész és zenész unja a nőket.

Az elmúlt években Leto több mint két szépséggel volt eljegyezve, mint Cameron Diaz, Scarlett Johansson és Paris Hilton. Nyilvánvalóan a népszerű 30 Seconds to Mars rockzenekar énekese azonban úgy döntött, hogy szünetet tart a nőknél.

Elárulta, hogy fáradtnak érzi magát kapcsolataiban, megerősítve, hogy jelenleg száz százalékig nincs barátnője: "Néha szünetet kell tartani." Énekesként elfoglalt elfoglaltsága és sok elkötelezettsége miatt azt mondja, hogy nagyobb figyelmet kell fordítania önmagára.

A 39 éves Leto azt mondja, hogy nem példaképe a rajongóinak, és nem is akar az lenni.

Élhetek úgy, ahogy akarok, és ez tetszik. Azt tehetek, amit csak akarok. Nem akarok olyan képet alkotni, amely példát mutat az emberek számára.”

Azt is állítja, hogy követni kell az álmait, még akkor is, ha néha hibázik. "Ezek a tanulságok, amelyeket az életből tanulunk" - mondja a sztár.

Jared Leto a "Hugo Boss" márka férfi illatainak új arca. Hivatalosan idén május 18-án mutatták be Amszterdamban.

Jared Leto és 30 Seconds to Mars együttese először Bulgáriába látogat, hogy részt vegyen az Elevation 2011 rock- és táncfesztiválon.

Jared Leto
Jared Leto

Zenei eseményt a szabadban tartanak, és ez az első ilyen fajta hazánkban. Június 24-én és 25-én kerül megrendezésre a Razlogban. Az Elevation 2011 először fogadja a bolgár színpadon az angol Hurts popcsoportot is, amely "Wonderful Life" című slágerével felkavarást okozott.

Ajánlott: