Levendulaolaj Antidepresszánsok Ellen

Videó: Levendulaolaj Antidepresszánsok Ellen

Videó: Levendulaolaj Antidepresszánsok Ellen
Videó: „Penktas kėlinys“: „Žalgirio“ pergalė, nuviliantis D-Mo žaidimas ir rinktinės pagrindinis įžaidėjas 2024, Március
Levendulaolaj Antidepresszánsok Ellen
Levendulaolaj Antidepresszánsok Ellen
Anonim

Levendula olaj az olajok között használják leginkább. A Lavandula vera virágainak lepárlásával nyerik. Bulgáriában a jó és oly jellegzetes éghajlati viszonyok miatt a termése fénykorát éli. A világ egyik legjobb levendulaolaját Bulgáriában állítják elő.

A levendulaolaj fő összetevői a lalanol (Linalool) - monoterpén-alkohol és a linalil-acetát (Linalyl acatate), amely észter. Az első megállítja a mikroorganizmusok szaporodását, míg a linalil-acetát görcsoldó és gombaellenes hatást fejt ki.

Levendula olaj nagy és változatos alkalmazással rendelkezik a parfüm- és kozmetikai iparban. Krémek, testápolók, tonikok és egyebek hatóanyaga. Az aromaterápiában használják antibakteriális tulajdonságai miatt. A kevés olaj egyike, amely nem okoz allergiát.

Depresszió
Depresszió

Mindenekelőtt azonban a levendulaolajat ajánlják az összes antidepresszáns aktív helyettesítőjeként. Kedvezően hat a szorongásra, a stresszre és a depresszióra. A levendula megnyugtatja és normalizálja a szerveket, enyhíti a depressziót és normalizálja az alvást.

Az antidepresszánsok olyan gyógyszerek, amelyeket súlyos depresszióban szenvedőknek írnak fel. Aktiválják a mentális tevékenységet, de csak akkor, ha azt kórosan elnyomják. Egészséges emberekben az antidepresszánsoknak nincs stimuláló és pozitív hatása.

Levendula
Levendula

Depressziós betegeknél ezek a gyógyszerek az akarati folyamatok aktiválásával segítik a szomorúság, a mentális depresszió és a mozgékonyság megszüntetését.

Bármilyen hasznos antidepresszánsok is lehetnek ilyen esetekben, azok alkalmazása nem mindig vezet jó eredményhez. Megszokhatja őket, és egyes esetekben szükségtelenül megmérgezi a testet, hiába.

Ezenkívül az általuk okozott mellékhatások több mint kellemetlenek - émelygés, fokozott étvágy és súlygyarapodás, fáradtság, homályos látás, szájszárazság, álmatlanság, álmosság, székrekedés, szédülés és mi nem.

A legjobb módszer az, ha először megpróbálja levendulaolajjal kezelni az állapotot, ahelyett, hogy azonnal ilyen káros gyógyszerekhez folyamodna. Valójában a legtöbb gyógyszerben jelen van. A népi orvoslás alkalmazása eddig senkit sem okozott csalódást.

A levendulaolaj egyéb tulajdonságai erősítik az immunrendszert, erős fertőtlenítőszer, segít bakteriális gombás fertőzések esetén, csökkenti a gyulladást. Alkalmas pattanások, égési sérülések, ekcéma, bőrproblémák kezelésére.

Ajánlott: