Hogyan Kombinálhatjuk Az ékszereket

Videó: Hogyan Kombinálhatjuk Az ékszereket

Videó: Hogyan Kombinálhatjuk Az ékszereket
Videó: Egyszerűen használható konnektortesztelő | GVDA GD105B ◆ Eszközteszt 2024, Március
Hogyan Kombinálhatjuk Az ékszereket
Hogyan Kombinálhatjuk Az ékszereket
Anonim

A ruha soha nem készül el olyan látványos kiegészítők nélkül, mint például ékszerek. Mint a többi ruha, úgy ékszerek kombinálódnak egymással, és hogy jól nézzünk ki, be kell tartanunk bizonyos szabályokat.

Semmilyen körülmények között ne viseljen gyűrűt háromnál több ujján mindkét kéznél. A túl sok gyűrű amellett, hogy nincs divatban, mert csúnya, rettenetesen kényelmetlen is.

Az ékszerek alapvető szabálya, hogy figyelembe kell venni a pompát. Az elmúlt évben divatosabbá váltak a fényesebb és nagyobb kiegészítők, de ez nem azt jelenti, hogy tele kellene lennünk velük.

A nyakláncokat általában gyűrűkkel és fülbevalókkal ellátott karkötőkkel kombinálják. Soha ne viseljen együtt nagy és fényes nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket és fülbevalókat.

Ékszerek
Ékszerek

Ha a nyaklánc masszívabb, nem szabad karkötőt viselni, a fülbevalóknak pedig finomabbaknak és szinte láthatatlanoknak kell lenniük. Ne viseljen hatalmas és fényes nyakláncot egyszerre masszív és fényes karkötőkkel, mert így megjelenése zsúfoltnak tűnik.

Az ékszereknek csak egy helyre kell fektetni a hangsúlyt, így ha gyönyörű nyakláncot fog viselni, akkor a fülbevalóknak és a gyűrűknek is nagyon egyszerűeknek kell lenniük, mert különben karácsonyfának fog kinézni.

Ha néhány karkötőt szeretnél a kezedre tenni, ne viselj nyakláncot, de választhatsz gyönyörű és masszív fülbevalókat.

Ékszerek kombinálása
Ékszerek kombinálása

A műanyag ékszerek gyermekek és tizenévesek számára készültek. Az érett nőknek elegánsabb és előkelőbb ékszereket kell választaniuk. Az ezüst a leginkább ajánlott fém, mert mind a mindennapi életben, mind hivatalos alkalmakkor viselhető.

Fontos az is, hogy a rajtad lévő kiegészítőket egyesítse egy közös elem, legyen az virág, kő vagy egy bizonyos alak.

Ezért kínálunk ékszerkészleteket, hogy ne a megfelelő kombinációt kelljen keresnünk.

Figyelembe kell vennie a haj és az arc formáját is. Például néhány masszív és pazarul díszített fülbevaló viccesnek tűnik egy kicsi és finom arcon, valamint a rövid hajú nőknél.

Ajánlott: