Hogyan Készítsünk Megfelelő Ajándékot

Videó: Hogyan Készítsünk Megfelelő Ajándékot

Videó: Hogyan Készítsünk Megfelelő Ajándékot
Videó: Karácsonyi ajándék illatzacskó készítés 2024, Március
Hogyan Készítsünk Megfelelő Ajándékot
Hogyan Készítsünk Megfelelő Ajándékot
Anonim

Egy nemrégiben megrendezett eBay-felmérés szerint az emberek 54 százaléka kapott nem kívánt ajándékot tavaly karácsonykor.

Az író, Ducks Rove szerint az ajándékok összegyűjthetik és megoszthatják az embereket. Ez a gesztus megmutatja, mennyire ismerjük azt a személyt, akinek átadjuk az ajándékot, és mennyire törődünk vele.

A közvélemény-kutatás megállapította, hogy a tavalyi, nem szeretett ajándékok olcsóak, haszontalanok vagy szexuális jellegűek voltak.

Sandy Kulkov szakértő szerint a nemkívánatos ajándékok között vannak a függönyök, a karácsonyi pulóverek és a hivatalos ingek.

Ajándék
Ajándék

A nem kívánt ajándékok amellett, hogy időt és pénzt pazarolnak, egészségünkre is negatív következményekkel járnak.

Dr. Marie Casey pszichológus, aki a Casey Center egészségügyi szervezet vezérigazgatója, azt mondja, hogy az ember ajándékokat ad, hogy boldogabbnak és magabiztosabbnak érezze magát.

Amikor nem vagyunk biztosak abban, hogy tetszeni fog-e az ajándéknak, feszültséget tapasztalunk, ami károsíthatja érzelmi állapotunkat.

Az illemtan szakértője, Anna Monsoon szerint az ajándék megválasztása művészeti forma. Azt javasolja, hogy ahelyett, hogy egyesével körbejárná az üzleteket, készítsen egy listát azokról az emberekről, akiknek ajándékokat ad, és gondolja át, mit szeretne, ha a helyükben lenne.

Csaj ajándék
Csaj ajándék

Jó ismerni annak a személynek az érdekeit és tevékenységét, akinek ajándékot adsz, mert egy nem megfelelő tárggyal megsértheted vagy hiteltelenné teheted.

Dr. Marie Casey szerint a másik fél hála ölelés vagy csók formájában javíthatja érzelmi állapotunkat.

Ezért az ajándékozás terápia lehet mind az ajándékozó, mind a befogadó számára. Pozitív hatással lehet az ember szellemi, lelki és testi egészségére.

A szakértők azt tanácsolják, hogy amikor olyan embernek kell ajándékot adnia, akinek megvannak az összes szükséges dolga, tegyen adományt az ő nevében.

Remek és szokatlan ajándék ez a barátok vagy rokonok számára, és emellett egy ilyen gesztust ritkán felejtenek el.

Ajánlott: