Házi Gyertya Díszítés

Tartalomjegyzék:

Videó: Házi Gyertya Díszítés

Videó: Házi Gyertya Díszítés
Videó: Gyertya díszítése vasalós technikával szalvétával 2024, Március
Házi Gyertya Díszítés
Házi Gyertya Díszítés
Anonim

A gyertyák romantikus hangulatot árasztanak minden otthon belső terében. Néhány elegáns gyertyatartó egyedi hangulatot teremt. A finom illatú gyertyák mindenkit romantikus hullámra indítanának.

A gyertyák viszont ideális ajándék a közeli barátok és ismerősök számára.

Bármilyen gyertyára van is szüksége, a legjobb, ha frissen tartja, érdekes, sőt szokatlan kivitelben. Manapság tele vannak velük az üzletek.

Kézzel készített gyertyadíszekkel otthonosabbá teheti otthonát. Íme néhány friss ötlet.

Gyertyatartók karkötőkkel

Helyezze a választott gyertyákat a székletállványokra üvegtartályokba. Tegyen köré sok karkötőt. Ne aggódjon a színválasztékokkal és a különböző kombinációkkal való kísérletezés miatt.

Gyertyák
Gyertyák

Gyertyák és ékszerek

A légkör felpezsdítése és a régi gyertyatartók új ragyogása érdekében adjon hozzá ékszereket. Csatoljon egy brosst a gyertyatartó külsejére, vagy tekerjen köré karkötőt. Így vadonatújnak fog tűnni, és játékos dekoráció lesz a hálószobában vagy a nappaliban.

Matricákkal ellátott gyertyák

A régi gyertyatartó feltörésének másik ötlete az, hogy matricákat kell ráragasztani. Kísérletezhet velük, mivel sokféle kép létezik, és a grafikus változatosság minden asztalnál gyönyörű akcentussá válik.

Gyertyatartók díszpapírral

Díszek gyertyákkal
Díszek gyertyákkal

Az üveg gyertyatartók díszpapírral is díszíthetők. Egy gyertyához válasszon két üres, különböző méretű üvegtartályt. Vágjon egy darab megfelelő méretű dekorációs papírt a nagyobb edényhez, és tegye befelé. Ezután tegye bele a kisebb edényt. Végül tegye a gyertyát a kis edénybe.

Méhviasz gyertya

Ennek a dekorációs kiegészítőnek az elkészítése otthon is lehetséges. Helyezzen egy méhviasz gyertyát egy tiszta, száraz edénybe. Vegyék körül gombokkal. Jó, ha a gyertya és a gombok színei megegyeznek, hogy elegánsabb megjelenést kapjanak. Különböző színek kombinálhatók, vidám hangulatú dekorációk készítésére.

Illatos gyertyák
Illatos gyertyák

Modern gyertyatartó

Erre a célra egy kis gyertya fém gyertyatartóját használják. Adjon élénk színeket és mintákat úgy, hogy mágneseket ragaszt a gyertyatartó külsejére.

Gyertyák betűkkel

A papírra nyomtatott betűket kis gyertyákra ragaszthatja. Ily módon üzeneteket küldhet az otthon többi lakójának.

Gravírozott üveg

Bárki bevésheti az üvegedényeket, amennyiben betartja a gyártó utasításait. Speciális marató / festő krémmel végzik, és az eredmények varázslatosak.

Ajánlott: