Kiadják A Gyermekek óvszerét

Videó: Kiadják A Gyermekek óvszerét

Videó: Kiadják A Gyermekek óvszerét
Videó: Abigél kedvenc játékai, játékajánló, ajándék ötletek egy 1,5 évesnek 2024, Március
Kiadják A Gyermekek óvszerét
Kiadják A Gyermekek óvszerét
Anonim

A tinédzserek betegségektől való megvédése érdekében a svájciak gyermek óvszereket árulnak. A helyi hatóságok úgy döntöttek, hogy saját kezükbe veszik az ügyeket a korai nemi élet okozta betegségek kezelésére.

Erre a célra a szokatlan módszert választották - prospektusokkal és előadásokkal az iskolában. Ehelyett gyermek óvszereket forgalmaztak. Ezt a nem szokványos döntést sokkoló statisztikák szabták meg.

A statisztikák szerint egyre több gyerek kezd 12 hónapos korban szexelni. A legtöbb fiú azonban egyáltalán nem használ védőfelszerelést. Az eredmény egy súlyos betegség, amelyet a gyerekek szégyellnek kezelni.

Egyáltalán nem mennek orvoshoz, és nem tájékoztatják időben szüleiket, ami néha tragikus következményekkel jár. Az adatelemzés szerint az egyik ok, amiért a gyerekek nem használnak óvszert, az, hogy nem illenek hozzájuk.

Ezeket azonban nem a gyermekek nemi szerveire találták ki. A fiúk fizikailag nem használhatják a normál óvszereket, mert túl nagyok. A 18 év körüli fiatalok is szembesülnek ezzel a problémával.

Kiadják a gyermekek óvszerét
Kiadják a gyermekek óvszerét

Annak érdekében, hogy ne tegyék ki magukat partnereik előtt, egyszerűen nem használnak óvszert, hogy megmentsék magukat a gúnyolódástól. Ezért Svájc legnagyobb fogamzásgátló gyártója már kidolgozott egy stratégiát a baba óvszerek exportjára.

Elsőként a britek próbálják ki ezt a szokatlan terméket. Az ország megválasztása nem véletlen - Európában van a legtöbb tinédzseri terhesség.

Ezenkívül a brit kormány régóta küzd a gyermekek intim problémáival, és nem bánja a nem szabványos módszerek alkalmazását, amennyiben azok hasznosak a gyerekek számára.

Az egyik angliai megyében valamikor ezelőtt szórólapokat osztottak ki az iskolákban, amelyek a rendszeres szex növeli az immunitást és javítják a hangulatot. De a legfontosabb, hogy biztonságban legyünk - emlékeztették a röpcédulákra.

A betegség leküzdésének másik módszere az óvszerek speciális gépeinek telepítése. A 12 évesnél idősebb fiúk ingyenes játékgép-tokent kapnak az iskolában. Ez megkíméli őket a gyógyszertárból vásárolt óvszerektől.

Oxfordshire-ben minden 11 évesnél idősebb lány diszkrét SMS-ben igényelhet sürgősségi fogamzásgátló tablettát. Az iskola nővérének irodájában kapják meg, és a szülők nem tudnak róla.

Ajánlott: