Boros óvszereket Dobtak Piacra

Videó: Boros óvszereket Dobtak Piacra

Videó: Boros óvszereket Dobtak Piacra
Videó: O. Respighi - \"The Birds\" (arr. for Oboe, Clarinet, Bassoon & Piano) 2024, Március
Boros óvszereket Dobtak Piacra
Boros óvszereket Dobtak Piacra
Anonim

A mai globális világban mindent meg lehet vásárolni. Mindenkinek, aki úgy dönt, hogy profitál a kereskedelemből, a minőség mellett egy irigylésre méltó adag nem szabványos gondolkodást is fel kell mutatnia annak érdekében, hogy egyre igényesebb és elégedettebb fogyasztók kedvében járhasson. Ez életünk minden területére vonatkozik.

Éppen ezért mindenféle termék megjelenik a piacon - a valódi innovációtól kezdve egészen a hülyeségig. 2016 példaként szolgálhat a piac fejlődésének egyre gyorsabb ütemére. Azok, akik követték ezeket a folyamatokat, csak arra gondoltak, hogy semmi sem lepheti meg őket jobban az év elején megjelent házi pólók megdöbbentő sikere után, ami megmentette a tulajdonosok erőfeszítéseit, hogy kedvtelésből tartsák kedvenceiket, amikor megjelennek a bor óvszerek.

Ezek nem Cabernet ízű fogamzásgátlók, hanem alternatív latexdugók a borosüvegekhez, amelyek védik a bort az időjárástól. Az elem október eleje óta van az Egyesült Királyság áruházhálózatában, és várhatóan 2017 elejétől kezd elterjedni Európa többi részén.

Az óvszerek speciális fekete latexből készülnek, és funkcionális dugóként szolgálnak az üveg számára. A megkezdett reklámkampány elmagyarázza, hogy a mellékhatások 99,9% -át védik - nem a terhességet. Rendszeres óvszer csomagolásban kerülnek értékesítésre, és a forgalmazók azt tanácsolják, hogy a normálistól elkülönítve tárolják őket, mert a helytelen használat más mellékhatásokhoz vezethet.

Bor óvszerek
Bor óvszerek

Lényegében az innovatív dugókat szokásos óvszerként használják. Az üveg tetejére helyezik és lecsúsznak a torkán. A csomag egy speciális alátétet is forgalmaz, amely az üveg jobb lezárását szolgálja. Úgy tervezték, hogy összezsugorodhasson, és így megakadályozza az ital kiömlését.

Szakértők elmagyarázzák, hogy bár az új csatlakozók komikus megjelenésűek, rendkívül praktikusak. A legtöbb óvszerhez boros óvszer használható. Gyakorlati kialakításuk miatt könnyen hordozhatóak, és jó témát jelentenek a beszélgetésre és a nevetésre, ha cég előtt használják őket - magyarázzák alkotóik is. Az óvszereket jelenleg 13 fontért árulják.

Ajánlott: