Honnan Tudom, Hogy Vannak-e Még érzéseim Magam Iránt?

Tartalomjegyzék:

Videó: Honnan Tudom, Hogy Vannak-e Még érzéseim Magam Iránt?

Videó: Honnan Tudom, Hogy Vannak-e Még érzéseim Magam Iránt?
Videó: Bennem GRAFÉN kering! De nem az oltás miatt. Grafén hidroxid problémák ... 2024, Március
Honnan Tudom, Hogy Vannak-e Még érzéseim Magam Iránt?
Honnan Tudom, Hogy Vannak-e Még érzéseim Magam Iránt?
Anonim

Nehéz elválás után gyakran felmerül egy kérdés, amely folyamatosan zavar minket - hogy az exnek vannak-e érzései irántam? Akár elhagyott egy kedvesét, akár ő hagyott el, ez a kérdés sokáig kísért és izgat. Azt akarja az ex, hogy összejöjjVan valami érzése irántad?

Íme néhány tényező, amelyek segítenek megválaszolni a kérdést.

Téged keres?

Ha volt partnere még mindig hív vagy ír neked, akkor van még némi remény. Ha a már szakított embert továbbra is érdekli, hogy vagy, mit csinálsz, és így tovább, akkor teljesen lehetséges, hogy még mindig vannak érzéseid irántad. Az, ahogy bánik veled, megmutatja, ha az érzések kialudtak, vagy a láng még mindig ég.

Tetszik a fotóid?

Kétségtelen, hogy a közösségi hálózatok óriási hatást gyakorolnak az emberekre. Néha megkönnyítik az emberek közötti kapcsolatokat, de néha akadályt is jelenthetnek számukra. Nagyon fontos tényező, amelyen keresztül megtudhatja hogy az ex még mindig szeret-e téged, hogy tetszik-e neki a fotóid a közösségi hálózatokon. Ha az érzések elhalványultak, és legyőzte Önt, akkor nincs értelme és oka annak, hogy továbbra is kedveljék a fotóit.

Köszönt?

Az ex érez irántad, ha beszélgetéseket kezdeményez
Az ex érez irántad, ha beszélgetéseket kezdeményez

Ha az előbbi szerelem továbbra is köszönt és szól hozzád, amikor meglát, kétségtelenül azt jelenti, hogy még mindig van némi szimpátia. Az ember szeméből megtudhatja, mit érez irántad. Amikor mosolyog, és barátságosan néz rád, és megpróbálja tartani a beszélgetést, az ex még mindig érdeklődik irántad.

Beszél rólad a barátaiddal?

Ha az a személy, akivel szakítottál, folyton rólad, a veled kapcsolatos emlékekről és a közösen átélt dolgokról beszél, akkor határozottan hiányzol neki, és újra veled akar lenni. Ha az exed megkérdezi rólad a barátaidat, akkor ő nemcsak kíváncsiságból teszi, hanem tudni akarja, hogy életed mely szakaszában vagy, és van-e esély arra, hogy újra együtt legyetek.

Ajánlott: