Az Intim Gélek Gombát Hoznak

Videó: Az Intim Gélek Gombát Hoznak

Videó: Az Intim Gélek Gombát Hoznak
Videó: Ադրբեջանի զինվորականները բռնություն են գործադրել ու սպանել Արցախի Հանրապետության քաղաքացուն 2024, Március
Az Intim Gélek Gombát Hoznak
Az Intim Gélek Gombát Hoznak
Anonim

Az intim gélek, amelyeket a szerelmi aktus során a jobb érzés érdekében kenőanyagként használnak, gomba megjelenését okozhatják.

Az intim gélek célja a szex közbeni érzések javítása kenő tulajdonságaiknak köszönhetően. A minőségi intim zselék nem tartalmaznak festékeket és illatanyagokat.

Az intim géleket a szerelmi aktus meghosszabbításának eszközeként is használják. Ezt követően jó az intim gélt meleg vízzel és mosószerrel jól lemosni.

Szexuális játékok
Szexuális játékok

Az intim gélek gombás megbetegedéseket okozhatnak glicerin tartalmuk miatt. Ezenkívül néhányuk tartalmaz parabént is, amely gombás betegségek kíséretében különféle allergiákat okozhat.

Szakértők szerint az intim gélek károsíthatják a női nemi szervek szöveteit, és különféle típusú hüvelyi fertőzéseket okozhatnak, beleértve a bakteriális és gombás fertőzéseket is. Ily módon a nő kiszolgáltatottá válik a súlyosabb nemi úton terjedő betegségek különféle típusainak.

A különböző intim gélek megváltoztathatják a sav nemzőképességét a női nemi szervekben. A savasság változása különféle baktériumok és gombák okává válik.

Óvszer
Óvszer

A bakteriális hüvelyflóra savat kell termelnie, hogy megvédje magát a kórokozóktól.

Az intim gélek összetételüktől függően melegítőek, antibakteriálisak és ízesítőek lehetnek - de fő céljuk mindkét partner nagyobb örömének elősegítése.

A leggyakoribbak a szilikon és a vízalapú gélek, amelyek óvszerrel kombinálva használhatók. A vizes kenőanyagok nem hagynak foltokat a szöveten és az emberi bőrön, és sokkal olcsóbbak, mint mások. Különböző típusú erotikus játékokhoz alkalmasak.

A szilikon gélek jobbak, mint a vízzselék, mert nem száradnak könnyen és nem igényelnek nagy mennyiséget belőlük. De nehezen eltávolíthatók a bőrről és a szövetről, és drágábbak is. Az olaj alapú gélek nem használhatók óvszerrel a latex összeférhetetlensége miatt.

Ajánlott: