A Macska Emilia Mögött áll

Videó: A Macska Emilia Mögött áll

Videó: A Macska Emilia Mögött áll
Videó: A MACSKA 60 - 69 RÉSZ ROMANTIKUS SOROZAT 2024, Március
A Macska Emilia Mögött áll
A Macska Emilia Mögött áll
Anonim

Konstantin népdalénekes erős vállat fog adni kollégájának, Emilia-nak a leghűségesebb rajongókkal való fontos találkozóra. Október második hetében kerül megrendezésre.

A cica egy napra odaadja a diákvárosban található éttermét a szőkének, hogy nyugodtan láthassa rajongóit, és megérthesse ajánlásaikat és kívánságaikat.

Emilia meglepetéseket készített leghevesebb rajongóinak, akiket a meccs napján boldoggá kíván tenni. A pletyka szerint Koko Dinev párja nem volt elégedett azzal, hogy nem gondolt arra, hogy elsőként találkozzon a rajongókkal, ez pedig kollégája, Teodora rajongóival történt.

Konstantin
Konstantin

A nyár végén Teodora Varnában találkozott rajongóival, ahol megosztották, mit várnak tőle, és remélik, hogy egyszer hallani fognak a teljesítményéről.

CD-ket adott rajongóinak, és ez növelte a néprajongók rangját, mivel az emberekkel való szoros kapcsolat hatással volt rá.

Emilia pusztító találkozót tervez a rajongókkal, amely felülmúlja Theodoraét, főleg, hogy a kollekció a főváros jelenlegi helyén van. A pletyka szerint más énekesek elkezdtek gondolkodni rajongóikkal való találkozásról, hogy ne maradjanak le.

Preslava és Galena, akik az egyik legfrissebb előadó és a néprajongók várhatóan hamarosan megteszik, őrültek tőlük.

Ajánlott: