Felső Gyakorlatok Emelt Szamárhoz

Tartalomjegyzék:

Videó: Felső Gyakorlatok Emelt Szamárhoz

Videó: Felső Gyakorlatok Emelt Szamárhoz
Videó: 1'M | Rotációs gyakorlat - felső háti szakasz mobilizálás 2024, Március
Felső Gyakorlatok Emelt Szamárhoz
Felső Gyakorlatok Emelt Szamárhoz
Anonim

A segged sokkal fontosabb, mint a farmer kitöltése. Ez egyben az emberi test egyik leggyakrabban használt izma - használja járás közben, futás közben. És akárcsak bármely más izom, a megfelelő gyakorlatokkal meg is faraghatja.

Több száz lehetőség van a fenék izmainak formálása. A Tae-Bo-tól, az aerobiktól az ugrókötélig. Tehát, ha készen áll az izzadásra, javaslom, hogy vessen egy pillantást erre a négyre fenékgyakorlatok.

1. Guggolás

A guggolás meghúzza a feneket és a combot és alapvető izomerősítő gyakorlat. Megakadályozza a zsír felhalmozódását az alsó testben.

2. Sumo guggol

Felső gyakorlatok emelt szamárhoz
Felső gyakorlatok emelt szamárhoz

Az egyik legjobb gyakorlat a problémás területeken. Mind a közönséges guggolás, mind a szumotörpék terhelje meg a négyfejű combokat, a combokat, a borjakat és a combizmat. De csak a szumótörpék hangolják a belső combokat.

3. Bolgár guggolás

Bolgár guggolás
Bolgár guggolás

Ez a gyakorlat nagyon híres az egész világon, mivel a bolgár split guggol. Elterjedt az Instagram-on, a YouTube-on és a Victoria's Secret modellek között. Az itt érintett izmok a quadriceps és a nagy farizmok. Meghúzza a comb hátsó izmait és a borjakat. Ez kiegészítõ terheléssel és anélkül is elvégezhetõ, mint például tartó és játékok.

4. Szamárrúgás

Felső gyakorlatok emelt szamárhoz
Felső gyakorlatok emelt szamárhoz

Más néven gluteus kick. Ez a gyakorlat nagyon gyors eredményeket ad. Nagyobb izomaktivációt okoz a kis és nagy farizmokban. Emellett sérülései minimálisak, ezért rendkívül alkalmas azok számára, akik térdfájdalommal vagy más egészségügyi problémákkal küzdenek.

Mindezeket kombinálhatja fenékgyakorlatok együtt, vagy válasszon egyet közülük - ez most teljes mértékben rajtatok és az egészségétől függ. Az a fontos, hogy ha szigorúan és rendszeresen végzi őket, akkor a végén nagyon jó eredményeket ér el.

És még egy utolsó tanács - ne boruljon el a kezdetektől fogva. Kezdje kevesebb ismétléssel, vagy tartson szünetet az izomláz elkerülése érdekében.

Ajánlott: