A Csipkebogyó és A Hagyma Kombinációja A Magas Vérnyomás Ellen

Tartalomjegyzék:

Videó: A Csipkebogyó és A Hagyma Kombinációja A Magas Vérnyomás Ellen

Videó: A Csipkebogyó és A Hagyma Kombinációja A Magas Vérnyomás Ellen
Videó: Konyhatündéreknek kötelező! - Hagyma és zöldségvágó chopper 2024, Március
A Csipkebogyó és A Hagyma Kombinációja A Magas Vérnyomás Ellen
A Csipkebogyó és A Hagyma Kombinációja A Magas Vérnyomás Ellen
Anonim

A magas vérnyomás kezelésére használhatja a népi gyógyszert. Kínálunk hagymát és csipkebogyót kombinációval, amely nemcsak a magas vérnyomás csökkentése szempontjából lesz hasznos.

Ezenkívül a főzet rendkívül hasznos a máj és az epe számára. Végül, de nem utolsósorban, a keverék jót tesz az immunrendszernek - a hagyma és a csipkebogyó főzete elősegíti a szervezet védekezésének fokozását.

A gyógyászati kombinációnak vízhajtó hatása is van, változást észlel akkor is, ha problémás és vérző ínyben szenved. És itt van egy otthoni főzet elkészítéséhez:

Főzet fenyőtűvel és csipkebogyóval a magas vérnyomás ellen

Szükséges termékek: 2 evőkanál. csipkebogyó, 2 evőkanál. hagymahéj, 5 ek. fenyőtű, 1 liter víz

Hagyma
Hagyma

Az elkészítés módja: Először apróra vágja a hagymahéjat, majd megfelelő edényben keverje össze a csipkebogyóval és a fenyőtűvel. Ezután adjon hozzájuk egy liter hideg vizet, és tegye az edényt a tűzhelyre nagy lángon.

Miután a főzet felforrt, váltson alacsonyabb fokozatra - hagyja a keveréket tíz percig párolni, és az edénynek fedővel kell rendelkeznie. Ezután jön a megerőltetés - ha az elkészített főzet túl erős, akkor kevés vízzel hígíthatja.

A kapott mennyiség két nap alatt részeg, és a keverék teljes kezelésének négy hónapnak kell lennie. Körülbelül 5 napba telik, amíg bármilyen javulást érez - akkor észreveheti, hogy a fejfeszültség és a kellemetlen fejfájás megszűnt.

Egyes információk szerint az emberek a főzet használatának bizonyos időtartama után abbahagyják a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek szedését is. Bármennyire is érinti Önt, mindenképpen forduljon orvoshoz, és maga ne hozzon ilyen döntést.

Előfordulhat, hogy a gyógynövényes főzet nem elegendő az Ön állapotához. A gyógyszerek abbahagyását, függetlenül attól, hogy hipertónia vagy más egészségi állapot miatt szedi-e, csak orvosi ismeretekkel szabad elvégezni.

Ajánlott: