Az Olívaolaj és A Citrom Megtisztítja A Májat

Videó: Az Olívaolaj és A Citrom Megtisztítja A Májat

Videó: Az Olívaolaj és A Citrom Megtisztítja A Májat
Videó: 1. A Citrom olaj használata 2024, Március
Az Olívaolaj és A Citrom Megtisztítja A Májat
Az Olívaolaj és A Citrom Megtisztítja A Májat
Anonim

Az egészséges test megőrzéséhez különös gondot kell fordítanunk a máj állapotára. A legjobb megoldás a méreganyagok testének megtisztítása - ezt otthon biztonságosan megtehetik.

Nem szükséges semmilyen gyógyszert használni - elegendő népi gyógymód van, amely segít ebben a feladatban. Az egészséges máj energiát, vitalitást, jó megjelenést is jelent.

A máj rendkívül fontos szerepet játszik az emberi testben - legértékesebb funkciói között szerepel a vér tisztításának és a méreganyagok eltávolításának képessége az emberi testből.

A test egészségének megőrzése érdekében jó naponta elvégezni a májtisztítást. Remek módszer e szerv egészségének megőrzésére, ha megiszunk egy evőkanál citromlevet (frissen facsart), ugyanolyan mennyiségű olívaolajjal keverve.

Méregtelenítés
Méregtelenítés

Ezt a keveréket jó éhgyomorra inni - kávé, fogmosás stb. Előtt, még nagyobb hatás érdekében. Az olívaolaj és a citrom kombinációja kellemetlen az íze miatt, mert gyakran öntetként használjuk salátákhoz. Ez a kis mennyiség mindkét összetevőből minden reggel nagy hatással lesz a test egészére.

A keverék elfogyasztása után folytathatja a szokásos napi tevékenységeket. A citromlé nagyszerű C-vitamin-forrás, emellett az ereket is megtisztítja a felhalmozódott koleszterinszinttől, az olívaolaj pedig segít megtisztítani a máj és az epe csatornáit.

Körülbelül egy hónapba telik érezni és látni a változást ebben a keverékben. 30 nap elteltével a megjelenése javulni kezd - a makacs szem alatti sötét karikák már nem léteznek.

Észre fogja venni a bőr tónusának különbségét is - megfiatalodni fog. A külső szépség csak a dolgok egyik oldala - a belek úgy működnek, mint az óramű, és megszabadulnak a székrekedéstől, valamint az emésztési problémáktól. Nem csak jól fogja érezni magát, hanem egészséges is lesz, tele vitalitással és energiával mindenhez.

Ajánlott: