A Hideg Kávé Növeli A Szexuális étvágyat

Videó: A Hideg Kávé Növeli A Szexuális étvágyat

Videó: A Hideg Kávé Növeli A Szexuális étvágyat
Videó: Így növelhető a nők szexuális vágya - tv2.hu/fem3cafe 2024, Március
A Hideg Kávé Növeli A Szexuális étvágyat
A Hideg Kávé Növeli A Szexuális étvágyat
Anonim

A kávé olyan termék, amelyet az emberiség évszázadok óta használ. Tettéről a vélemény az évek során a teljes elfogadásról a teljes tagadásra változott. És az igazság valahol a közepén van.

A kávéval és annak hatásaival kapcsolatos tudományos tanulmányok ezrei sok hasznos dolgot találtak benne. A kávé polifenol tartalma jó és természetes antioxidánnyá teszi, amely megvédi a sejteket az aktív oxidatív gyököktől. Ez az ébredés legismertebb eszköze.

Ezenkívül a kávé segít más egészségügyi problémák enyhítésében. Azok az emberek, akik napi 1-2 csésze kávét isznak, kevésbé szenvednek depressziótól és szorongástól, mint azok, akik tartózkodnak az italtól. Ezenkívül az asztmával és a II. Típusú cukorbetegséggel küzdők mérsékelten javítják a napi kávéfogyasztást.

Az italról azonban nem minden ismert. Ezért a tudósok szinte minden nap felfedezik a koffein tartalmú folyadék új és érdekes funkcióit.

Koffein
Koffein

A kávé fő funkciói meg vannak határozva: a test felébresztése, az agy és az izomaktivitás aktiválása. Velük azonban még korántsem szüntetik meg előnyeit.

Nemrég amerikai tudósok végeztek egy kísérletet, amelyben 200 önkéntes vett részt. 26 és 47 év közöttiek voltak. A konkrét dolog az volt, hogy néhányuk elismerte, hogy szexuális nehézségekkel küzd.

Minden résztvevő feladata volt, hogy egy hónapig minden nap igyon egy csésze hűtött kávét. A kísérlet oka egy kémiai vizsgálat eredménye volt, amely szerint a hideg kávé erős stimuláns a nemi hormonok termelésében mind a férfiak, mind a nők számára.

Érdekes módon az ilyen tevékenység ezerszer gyengébb a forró kávéban.

Az eredmények elemzésével a kutatók hihetetlen javulást tapasztaltak - a hideg kávét naponta ivó férfiak több mint 70% -a észrevette, hogy fokozódik a szexuális vonzalom és a vágy az ellenkező nem iránt.

Körülbelül 15% -ban a nemi aktus időtartamának relatív meghosszabbodását figyelték meg. Hasonló eredményt figyeltek meg a nőknél is. Közel 50% -uk fokozott szexuális vágyról is beszámolt.

Ajánlott: