A Flörtölés Elárulja A Karaktert

Videó: A Flörtölés Elárulja A Karaktert

Videó: A Flörtölés Elárulja A Karaktert
Videó: Használt ki az esélyedet (Lélektárs) 2024, Március
A Flörtölés Elárulja A Karaktert
A Flörtölés Elárulja A Karaktert
Anonim

Kanadai pszichológusok szerint a kapcsolatod jövője a kacérkodástól függ. A használt flört típusa sokat elárulhat a karakteredről.

A flörtnek öt fő stílusa van, amelyet az ember a romantikus kommunikációban használ: játékos, hagyományos, fizikai, őszinte és udvarias.

E típusok mindegyike különböző típusú tapasztalatokat hoz a flört művészetében. Az udvarias kacérkodást betartó nők panaszkodnak, hogy nem járnak sikerrel a férfiakkal.

Pszichológusok szerint, ha az emberek többet tudnának cselekedeteik következményeiről és azokról az eredményekről, amelyekhez a flört vezethet, megértenék, miért tesznek bizonyos dolgokat. Ez segítene abban, hogy ragaszkodjanak a flörtöléshez, amely biztosítja a sikerüket.

Ötezer önkéntest alkalmaztak a vizsgálat lefolytatásához. 18 és 96 év közöttiek voltak. Világossá vált, hogy azok az emberek, akik úgy gondolják, hogy az embernek meg kell tennie az első lépést, betartja a hagyományos kacérkodást.

Akik számára a flört a kedvenc játék, azzal érvelnek, hogy a flörtölés olyan öröm, amely nem válhat valami komoly dologgá. Az udvarias típusú flört hívei úgy vélik, hogy az embereknek ébereknek kell lenniük, ha valaki rájuk néz.

A flört fizikai és játékos típusa az extrovertált egyénekre jellemző, a hagyományos típusú flört pedig leginkább a neurotikus természetre jellemző. A kacérkodás őszinte típusának két oldala van - a pozitív a nyitottsághoz kapcsolódik, a negatív pedig a neurotikumhoz.

Flörtölni
Flörtölni

Az olyan kijelentések, mint a "Meg tudom mutatni a szexuális érdeklődésemet" és "Ismerem a testbeszédemet", azt mutatják, hogy az ember inkább a fizikai flörtöt részesíti előnyben. Azok, akik szeretnek érzelmi kapcsolatokat kialakítani, őszintén kacérkodnak.

A hagyományos flörtölést kedvelő nők gyakran tévednek, hogy valaki flörtölni akar velük. Nagyon sok problémájuk van, amikor romantikus vágyaikkal és a férfiak figyelmének felkeltésével foglalkoznak.

Azok a férfiak, akik szeretik a hagyományos flörtölést, hajlamosak a párjukkal való hosszú távú kapcsolatokra, és valószínűleg nem gondolnak egy másik nőre.

Ellentétes tulajdonságokat tulajdonítanak azoknak az embereknek, akik támogatják a fizikai kacérkodást. Az ilyen emberek nem aggódnak a hosszú távú kapcsolat miatt, ha valakit érdekel.

A játékos flört hívei azt állítják, hogy mindenki ki akar menni és szeretkezni velük. Azok az emberek, akik oldalról nézik őket, általában azt gondolják, hogy túl dacosan viselkednek, tekintve, hogy senki nem várja el tőlük.

Az őszinte flört szerelmesei úgy vélik, hogy a szex lehetetlen szeretet nélkül. Az udvarias csajozás a kommunikációt hangsúlyozza, amelyben a szex abszolút tabu, ha nincs kilátás komoly kapcsolatra.

Ajánlott: