A Kedvenc Ital Elárulja A Nő Karakterét

Videó: A Kedvenc Ital Elárulja A Nő Karakterét

Videó: A Kedvenc Ital Elárulja A Nő Karakterét
Videó: Anya nézd, ilyen a vízszállító! 2024, Március
A Kedvenc Ital Elárulja A Nő Karakterét
A Kedvenc Ital Elárulja A Nő Karakterét
Anonim

Ha többet szeretne megtudni új barátnőjéről, derítse ki, mi a kedvenc itala - tanácsolják az amerikai férfi pszichológusok. Ezek szerint a kedvenc alkohol elárulja a hölgy karakterét.

Ha olyan nővel találkozik, aki csak a gyűjtői vagy szuperdrága borokat és likőröket szereti, ő egyike azoknak, akik a kitűzött célt az eszköztől függetlenül elérik.

És egy férfi, aki ilyen hölggyel van, kockáztatja, hogy mindenért fiú lesz, anélkül, hogy tiltakozna ellene. Egy ilyen hölgynek nagy plusz az a tény, hogy ő felülmúlhatatlanul érzéki örömöket nyújt.

A szeszélyes és elkényeztetett nőt onnan ismerheti fel, hogy kedvence az alkoholos koktélok, különböző színű színű, több meggyel és napernyővel díszítve.

A kedvenc ital elárulja a nő karakterét
A kedvenc ital elárulja a nő karakterét

Menekül a mindennapi élet elől, és folyamatosan keres valami újat, nem fél mindent kipróbálni és kísérletezni. Az ágyban azt várja, hogy a férfi teljes mértékben vigyázzon az örömére, és amit kap, az nem számít, legalábbis nem neki.

A koketták csak imádják a pezsgőt. Ettől az italtól egyszerűen megőrülnek a gyönyörtől, és hihetetlen örömet tapasztalnak megivásuk közben. Az ilyen nők azonban egyáltalán nem igényesek, nem akarják, hogy a férfi gáláns és kifinomult legyen.

Amit kötelezőnek tartanak, az az, hogy a szenvedély a romantikával párosul. Az ilyen hölgyek általában nagyon szexi megjelenésűek, de az ágyban unalmasak.

Ha tisztában van mindenféle pezsgővel, vigyázzon, mert elég okos és jól olvasható, és pontos tervet készített a kapcsolatod fejlesztésére.

Kifinomult hölgyek beleszeretnek a konyakba. Meg vannak győződve saját képességeikről, és több tucat pályázat elutasítása után választják partnerüket.

Egy ilyen nő számára fontos, hogy a férfi magas pozíciót töltsön be, hatalmas fizetést kapjon és folyamatosan gondoskodjon új szeretőjéről. Különben csak elmegy.

Szexuálisan az ilyen nők nagyon szenvedélyesek, de az ágyban csak azt teszik, ami előnyös saját maguk számára. A független hölgyek inkább vodkát fogyasztanak.

Folyamatosan keresnek egy férfit, akivel meg akarnak öregedni, akivel elvárják, hogy életüket végtelen ünneppé változtassa. Az ágyban az ilyen nők gyakran fáznak, szinte ridegek.

Ha a hölgy a sört kedveli, akkor tudnia kell, hogy előtted egy művelt, humoros nő áll. Nyugodtnak kell lenned vele, mert nem vár semmit és nem követel tőled semmit.

Alig érheti el a szívét, de tökéletes barátjának. Ha a hölgy elhagyja Önt, hogy az italát válassza, akkor azt várja, hogy hihetetlen kalandokon vezesse át, amelyeket együtt fognak átélni.

Az ilyen nő igazi kalandor, és nincsenek olyan komplexumai vagy problémái, amelyeket nem képes egyedül megoldani. Lehetséges, hogy az elején hozzáférhetetlenné tegye.

Ajánlott: