Dilyana Popova Kivándorlást Tervez

Videó: Dilyana Popova Kivándorlást Tervez

Videó: Dilyana Popova Kivándorlást Tervez
Videó: Диляна Попова откровено за любовта й с Блатечки 2024, Március
Dilyana Popova Kivándorlást Tervez
Dilyana Popova Kivándorlást Tervez
Anonim

Dilyana Popova modell és színésznő, akinek Asen Blatechki színész hamarosan világra hozza első gyermekét, úgy véli, hogy Bulgária nem az a hely, ahol fiát nevelni lehet - hangoztatják a színészi körökben.

A kék szemű szépség, aki egy ideig elválasztotta a színészt feleségétől és lányától, most baráti viszonyban volt vele, és a pletykák szerint megígérte, hogy anyagilag segít neki.

A színész tanácsára a modell nem sokkal a szülés után távozik, hogy nyugodt lehessen, és ne nézzen körül minden alkalommal, amikor sétálni megy a csecsemővel, mert nálunk a paparazzók üldözni fogják.

A hosszú lábú szépség, aki sokáig az énekes, Dicho nagy szerelme volt, egy gazdag üzletember miatt dobta el, és miután Blatechkivel közösen vett részt egy filmben, a színésznek esett.

Dilyana Popova kivándorlást tervez
Dilyana Popova kivándorlást tervez

Fotó: Svetoslav Karadzhov

Még a gyermeke mellett is döntött, pedig még mindig eljegyezte. Rövid időre elvált feleségétől, akivel több mint tíz éve házas, és lányától, hogy élvezze az életet a szépséggel. Ezt követően azonban ketten elváltak, és Assen visszatért jogi partneréhez.

Dilyana azt tervezi, hogy továbbra is Bulgáriában dolgozik színésznőként, külföldön pedig modellként próbálkozik, és minden bizonnyal könnyen talál munkát - jósolják a divatszakértők.

Azt azonban nem tudni, hogy rendszeres hozzáférést biztosít-e a színészhez gyermekéhez, és talán ezért döntött az emigráció mellett.

Blatechki felesége számára ez is jó döntés, mert nem fogja feltépni az a gondolat, hogy férje újra egyesülhet fiának anyjával.

Ajánlott: