A Pókember Fia Lett

Videó: A Pókember Fia Lett

Videó: A Pókember Fia Lett
Videó: L.L. Junior, Horváth Charlie - Könnyű álmot hozzon az éj (Hivatalos videoklip) 2024, Március
A Pókember Fia Lett
A Pókember Fia Lett
Anonim

A pókemberként ismert Ivan Christoph ma már egy fiú büszke apja. Ivan, aki magas épületek megmászásával okozott felkelést hazánkban és így megkapta a becenevét, a boldogság hetedik mennyországában van.

A kislányt Ivánnak is hívják, és az apa most eltökélt szándéka, hogy ötleteinek követőjévé tegye. A kórházban a csecsemő egy kerekes ágyban sétált, hatalmas táblával, apja vezetéknevével, amely kocsinak tűnt.

Ivan Christoph babája
Ivan Christoph babája

A Pókember fia születése óta olyan eufóriában van, hogy néhány perc alatt új fotókat tett közzé a csecsemőről. Nagy üdvözletet adott a kicsi számára a családi házban, és egy süteményt Pókemberrel külön megrendeltek az ünnepségre. A kék-piros tortán angolul olvasható a „Welcome, Spider Jr.”.

Annak érdekében, hogy megköszönje a természetnek, hogy olyan kincset adott neki, mint a kis Iván, a Pókember ünnepélyesen megígérte, hogy fenyőfákat ültet a velingrádi villájában a közösségi hálón. Ily módon hozzá akar járulni egy szebb és tisztább világ megteremtéséhez.

A biztosítási üzletágban dolgozó kis Iván édesanyjának nincs semmi ellene erős partnere nagy terve a kicsi nevelése kapcsán. Az apa száz oldalnyi ötletet írt a kisember nevelésére és szórakoztatására, és szigorúan követni kívánja azokat.

Ajánlott: