Melyik Szín Illik A Legjobban A Barnákhoz

Tartalomjegyzék:

Videó: Melyik Szín Illik A Legjobban A Barnákhoz

Videó: Melyik Szín Illik A Legjobban A Barnákhoz
Videó: Évszaktípusok | A legelőnyösebb színeid | Stílus csevej Anettel 2024, Március
Melyik Szín Illik A Legjobban A Barnákhoz
Melyik Szín Illik A Legjobban A Barnákhoz
Anonim

Mi különbözteti meg barnák és versenytársává teszi őket a szőkéknek?

Ez lehet a pigment sűrűsége és árnyalatainak gazdagsága, amelyek azonnal észrevehetők. Valamint az írisz telített színe, amely harmonikusan ill. Kontrasztos a bőrrel.

Ennél is fontosabb, hogyan lehet ezeket az előnyöket hangsúlyozni, hogy azok kitűnjenek és emlékezetessé tegyék a barnák megjelenésének minden jó oldalát.

Hol helyezzük a hangsúlyt az arcszínre vagy a hajszínre?

Mindkét opció megadhatja a kívánt hatást, mindaddig, amíg el nem éri a kontrasztot, amelyben a ruha vagy a frizura kiemelkedik.

A félkövér színek erős benyomást kelthetnek. Milyen színek illenek a barnákhoz?

Világos rózsaszín

Az élénk rózsaszínű szín a barnaé. Hangsúlyozza a haját, és hangsúlyozza a ruha érdemeit.

Sötétkék

A barnák színei
A barnák színei

Mondhatjuk, hogy a kék sötét árnyalata egyformán jól mutat a szőkéknél és a barnáknál. Hangsúlyozza a bőr sötét pigmentjének gazdagságát, anélkül, hogy éles érzetet adna az általános megjelenésnek.

Fehér és bézs

A sötét haj nagyon jó kiindulópont ahhoz a kontraszthoz, amely a fehér tisztaságával, valamint a barnáknál sötétebb bézs és az általános sötét tónusok között jön létre. Minél erősebb a bőr pigmentje, annál nagyobb a hatás.

Piros

A vörös klasszikus mind a szőkék, mind a barnák számára. A világosabb árnyalatok jól mutatnak, matt színűek, a borok pedig fenségesebb megjelenésre támaszkodnak.

Lila

Barnák
Barnák

Ezt szín a legtöbb barnára megy. Arisztokratikus hangulatot teremt, és bármilyen alkalomra alkalmas. Lila színben a barna tekintélyt sugároz, de gyengédséget és lágyságot is sugároz, ezért a kép társul az alkalommal és a viselés helyével.

Sötétzöld

A sötétzöld nehéz szín és nem felel meg minden megjelenésnek, de a barnák sikerrel viselik. Nagyon jó választás a sötét haj és a szem számára, mert a természet, a tisztaság és a biztonság érzetét kelti, amelyet az árnyalat kontrasztja okoz a szem és a haj színével.

Ajánlott: