Kotzeto Felesége Raina Után ünnepli Születésnapját

Videó: Kotzeto Felesége Raina Után ünnepli Születésnapját

Videó: Kotzeto Felesége Raina Után ünnepli Születésnapját
Videó: Tisztelt Területi Egyeztető Bizottság! 2024, Március
Kotzeto Felesége Raina Után ünnepli Születésnapját
Kotzeto Felesége Raina Után ünnepli Születésnapját
Anonim

Konstantin Nadia népdalénekes felesége ma ünnepli születésnapját, és az énekesnő kívánságokkal árasztotta el a közösségi hálózaton. Az énekesnő, aki még mindig turnézik az Egyesült Államokban, megígérte partnerének, hogy igyekezzen mindig boldog lenni.

A szőke hamarosan fiút szül, aki második gyermekük Konstantinnal. Van egy lányuk, Mariana is. Az énekesnő állandóan drága butikokban járja az Egyesült Államokat, ahonnan mindenféle ajándékot vásárol, hogy szép feleségének örömet szerezzen.

Közben Raina fotókat tett közzé a közösségi médiában, hogy megmutassa, miként ünnepelte tegnap születésnapját. A barna, aki sokáig Kotzeto partnere volt, és mindketten nagyon sikeres duetteket készítettek, Spanyolországba indultak, hogy megünnepeljék ünnepüket.

Raina
Raina

Nem csak rövid ruhában fényképezik a barcelonai különféle nevezetességek előtt, hanem komolyan elkötelezte magát a spanyol nyelvtanulás mellett is.

Rendszeresen az énekesnő státusában barátai néhányuk számára érthetetlenül olvasnak bölcsességet spanyolul és egyre kevésbé - bolgárul.

A pletyka szerint Raina megölt egy spanyol üzletembert, ezért gyakran utazik Barcelonába. A másik úti cél, amely az énekesnő kedvence, Görögország, ahol az év számos napját tölti.

Mivel Sandanskiból származik, Raina már régóta megszokta, hogy meglátogatja a déli szomszédot, hogy barnuljon.

Ajánlott: