Cameron Diaz Terhes Felfedte Jó Alakjának Titkát

Videó: Cameron Diaz Terhes Felfedte Jó Alakjának Titkát

Videó: Cameron Diaz Terhes Felfedte Jó Alakjának Titkát
Videó: The Counselor Cameron Diaz car scene 2024, Március
Cameron Diaz Terhes Felfedte Jó Alakjának Titkát
Cameron Diaz Terhes Felfedte Jó Alakjának Titkát
Anonim

Cameron Diaz, akiről a hírek szerint férje, Benji Madden terhes, úgy döntött, hogy felfedi tökéletes alakjának okát, amely hosszú évek óta vonzza a férfiak figyelmét.

A lenyűgöző szőke, aki nem akarja megosztani, hogy valóban 42 éves korában várja-e az első gyermekét, örömmel osztja meg, hogy a nők jó kondíciójának legjobb módja a több szex.

Cameron szerint, aki Hollywoodban szűk formáiról ismert, az edzőteremben végzett edzés nem hasonlítható ahhoz, hogy minőségi időt töltsön a partnerével a hálószobában.

Justin Timberlake
Justin Timberlake

Az ágyban való edzés iránti szenvedélye ellenére a sztár még mindig az edzőterembe jár, mivel nem támaszkodhat csak az ágyban végzett testmozgásra. A boldogság hetedik mennyországában van, miután feleségül vette a kedves rockert, Benji Maddent.

A színésznőnek bonyolult kapcsolata volt a nála jóval fiatalabb Justin Timberlake-kel. A pletyka szerint a szőkének egyáltalán nem tetszett az énekes édesanyja, ami állandó botrányokat okozott.

Miután Justin a különválás mellett döntött, Cameron megbetegedik, de túllépett a különváláson. Rokonai szerint a csillag idegösszeomlásba került, amikor megtudta, hogy Justin feleségül veszi gyönyörű kollégáját, Jessica Biel-t.

Jessica jelenleg babát vár, és nyilván Cameron is vállalta, hogy minél előbb örökös legyen. Néhány hónap múlva kiderül, mennyire igazak a terhességéről szóló pletykák.

Ajánlott: