A Napszemüveg Trendjei Ebben Az évben

Videó: A Napszemüveg Trendjei Ebben Az évben

Videó: A Napszemüveg Trendjei Ebben Az évben
Videó: Amit érdemes tudni az OAKLEY-ról! - Szemüvegek.hu 2024, Március
A Napszemüveg Trendjei Ebben Az évben
A Napszemüveg Trendjei Ebben Az évben
Anonim

A hazai és a világ divattervezői több fő trendet vázoltak fel, amelyek nemcsak a nyáron, hanem az év végéig is relevánsak lesznek a napszemüvegekben.

Forma

A napszemüvegek népszerű formái idén is a vese, a macska szemüvegek, a kerek és a négyzet alakú maszkok maradnak.

A kerek arcok esetében a napszemüveg legalkalmasabb formája négyzetes, mivel az arc tetején kissé hosszabb és vékonyabb lesz.

Az ovális arcok esetében a megfelelő napszemüveg kerek vagy négyzet alakú, mert rövidebbé teszi az arcot.

Szemüveg
Szemüveg

A szív alakú arcú embereknek vese- vagy macskaszemüveget kell választaniuk, mert ezek a szemüvegek keskenyebbek alul, ezért az arc arányosnak tűnik.

Négyzet alakú arcú emberek számára a napszemüveg számára legmegfelelőbb forma kerek, mert ezek megpuhítják erős, négyzet alakú vonásaikat.

Színek

A színes napszemüveg idén divat lesz. A keretekhez az állat leopárdban és zebrában nagyon aktuálisan nyomtatja. A keretek vezető színei között szerepel az arany.

A keretek másik modern színe bordó, málna, kávé, macchiato, barna, átlátszó és tigris lesz.

Napszemüveg választás
Napszemüveg választás

A szemüveg esetében a modern színek barna, szürke, kék és irizáló színek.

A fekete-fehér klasszikusait 2014-ben őrzik.

A szakértők mindenekelőtt azt javasolják, hogy napszemüveg vásárlásakor csak olyan modelleket vegyenek, amelyek rendelkeznek a szükséges UV-védelemmel és polarizációval a káros napsugarak elleni védelemhez.

Az üvegen található poláris szűrő eltávolítja a tükröződést. A legegyszerűbb teszt annak megállapításához, hogy a szemüveged polarizált-e, ha olyan felületet nézel meg, ahol a napsugarak visszatükröződnek, ha a vakítás eltűnik, ez azt jelenti, hogy a szemüveged védett.

Azonban annak ellenőrzéséhez, hogy a szemüvege védett-e az UV-sugaraktól, optikushoz kell fordulnia, ahol bizonyos mennyiségig ellenőrizni fogja őket.

Napszemüveg vásárlásakor meg kell vizsgálnia, hogy van-e rajta CE-jelölés, amely tanúsítja, hogy megfelelnek az értékesítésre vonatkozó európai követelményeknek - 100% -ban elektromágneses sugarakat szűrnek le 400 nm-ig.

Ajánlott: