Hogyan Lehet Kombinálni Az élénk Színeket

Videó: Hogyan Lehet Kombinálni Az élénk Színeket

Videó: Hogyan Lehet Kombinálni Az élénk Színeket
Videó: Színek - Hogyan lehet a színeket elkülöníteni és keverni 2024, Március
Hogyan Lehet Kombinálni Az élénk Színeket
Hogyan Lehet Kombinálni Az élénk Színeket
Anonim

Az élénk színek hatékony kombinálása érdekében a színspektrum, amely általában kör alakjában jelenik meg, segít Önnek. Válassza ki a spektrum egyik színét, és rajzoljon egyenes vonalat a kör másik végére.

Ez lesz az egyik legalkalmasabb szín a kombinációhoz. Például a narancs jól passzol a kékhez.

Azok a színek, amelyek a spektrum körében egymástól egyenlő távolságra vannak, és háromszöget alkotnak - például lila, akvamarin és sötétkék - szintén jól kombinálódnak.

Úgy gondolják, hogy a spektrumban egymás mellett elhelyezkedő színek rosszul vannak kombinálva, de ezt a szabályt sikeresen cáfolták azok a világhírű tervezők, akik új távlatokat nyitottak kollekcióikban 2012 őszére és telére.

ruhák élénk színekkel
ruhák élénk színekkel

Ez a legfényesebb merész kombinációk éve. Kiderült, hogy az élénkpiros szín jól illeszkedik a türkizhez és a rózsaszínhez, a kék pedig a zöldhez és a rózsaszínhez. A narancssárgát élénk kék és sárga színnel kombinálják. Ezek olyan kombinációk, amelyek a közelmúltig elképzelhetetlenek voltak, de ma ezek a legújabb divat.

Az élénk színű és a halvány árnyalat kombinációi klasszikusak, de ez már a múlté. A közelgő 2012-es őszi-téli divatszezonban még merészebb kombinációk léteznek - a vörös mély bézssel, a piros rózsaszínnel és a sötétkék smaragdzölddel.

Ha azonban stílusosnak és ugyanakkor extravagánsnak akar kinézni, fogadjon a szürke és a világos árnyalatok kombinációjára. Bármennyire is helytelennek tűnik számodra, kombináld a zöldet a pirossal, és rájössz, hogy ezek a színek mennyire egészítik ki egymást.

A sötétvörös nagyon illik a smaragdzöldhez, valamint a kék sötét árnyalatához. A sárga és a lila a tömegben kiemelkedő extravagáns modelleknek szól.

A fekete szín kombinálja az összes élénk színt, és elegánsabbá teszi az alakodat. Kísérletezzen bátran, és ne aggódjon a járókelők észrevételei miatt, akik feltűnő színű és szabású ruhákba öltöznek.

Ajánlott: