Tippek Nagyszerű Hajhoz Profi Fodrászoktól

Tartalomjegyzék:

Videó: Tippek Nagyszerű Hajhoz Profi Fodrászoktól

Videó: Tippek Nagyszerű Hajhoz Profi Fodrászoktól
Videó: 1 Nagykarácsony és 2db Óriási Ajándék kaparós sorsjegyen próbálok szerencsét. Yes! 2024, Március
Tippek Nagyszerű Hajhoz Profi Fodrászoktól
Tippek Nagyszerű Hajhoz Profi Fodrászoktól
Anonim

A hollywoodi szépségek minden múló világeseményen minden eredeti, lenyűgöző és drága ruhával versenyeznek a vörös szőnyegen.

Ugyanez vonatkozik a sminkre és a frizurára is. Nem számít, milyen ruhát választanak, szinte minden híres színésznő csodálatos haja van, amely nemes irigységet ébreszt rajongóiban.

Jó hír, hogy híres fodrászaik nem titkolják azokat a kis trükköket, amelyek hibátlanná teszik frizurájukat. Íme a professzionális fodrászok konyhájának leggyakrabban használt trükkjei.

1. A tökéletes fürtök

Az egyik legkedveltebb frizura a vörös szőnyegen valójában otthon rendkívül könnyű. Olivia Wilde és Sarah Jessica Parker sörényéről gondoskodó David Babay azt tanácsolja, hogy ne tekerje be az összes haját hajsütővasal, hacsak nem uszkárhatást szeretne elérni.

Tedd a legnagyobb erőfeszítést a középső hajrétegbe, mert ez a legkevésbé látható, de a haj nagymértékű megjelenésének köszönhető. Tekerje fel lazábban az utolsó réteg zárjait, hogy az egész megjelenés ne hasonlítson a 70-es évekre.

Hajvasalók
Hajvasalók

2. Fejezze ki a hangerőt és ragyogjon

Sok hölgy inkább a sima és egyenes hajat részesíti előnyben, ugyanakkor a gyökereknél keresi a volumenet. Phil Smith, aki Misha Barton sörényéért felelős, alkalmazza a kettős tompát.

Miután elvégezte munkáját a sajtóval, ossza fel haját négy egyenlő rétegre. Fésű segítségével tompítsa el az első és a harmadik réteget, és rendkívül fontos, hogy az utolsó réteg simán essen le a tökéletes és fényes felület érdekében.

3. Segítség a természettől

Bobby Brown univerzális kisállat egy kis természetbéli segítségre támaszkodik, amikor csillagot kell készítenie egy fontos eseményre. A maximális fényesség elérése és a hajszárító káros hatásainak leküzdése érdekében a híres sminkes és fodrász tiszta argánolajat használ.

Ezenkívül mosás előtt gyógynövényes főzetekkel önti ügyfeleinek haját.

Ha egy barna ül a fodrászszéken, Bobby Brown 2 csésze hideg kávét használ fel, és 10 perc múlva samponnal jól lemosik. A szőkéknek [kamilla] teát kell használniuk, míg a vörös hajú hölgyeknek - két csésze csipkebogyó főzetet.

Ajánlott: