A Halolaj Kisimítja A Bőrt

Videó: A Halolaj Kisimítja A Bőrt

Videó: A Halolaj Kisimítja A Bőrt
Videó: Szabó Gál Bence: Az Omega-3 zsírsavakról részletesen 2024, Március
A Halolaj Kisimítja A Bőrt
A Halolaj Kisimítja A Bőrt
Anonim

A 25. évforduló után általában olyan folyamatok lépnek fel, amelyek csökkentik a bőr rugalmasságát és frissességét. Ma egyre több tudós kutat alternatív módszereket, amelyekkel természetesen megőrizhetjük fiatalos megjelenésünket drága kozmetikumok és veszélyes vegyszerek nélkül.

Nemrégiben lengyel tudósok megállapították, hogy az ezüst pontyból kivont olaj csodálatos hatással van a bőrre. Hatékonysága a benne lévő fehérjékben, valamint a bármilyen bőrtípusra jellemző olaj magas toleranciájában rejlik. Ízek, színezékek és tartósítószerek hozzáadása nélkül e hal kivonata helyreállítja a problémás bőrt, sikeresen gyógyítja a hegeket és az égési sérüléseket.

A halolaj azon kívül, hogy segíti a bőr új egészséges réteg felépítését, megfiatalítja, kisimítja és természetes fényt kölcsönöz neki.

A hal rendkívül hasznos a bőr számára, és amikor finom ételek formájában fogyasztjuk. Remek kiegészítője a napi menüjének, mivel sok vitamint, ásványi anyagot és tápanyagot tartalmaz, amelyekre a testnek egészségesnek és szépnek kell lennie. A bőrgyógyászok határozottan állítják, hogy a halak rendszeres bevitele elősegíti a bőr jó állapotának fenntartását.

A halolaj kisimítja a bőrt
A halolaj kisimítja a bőrt

A kapszula formájában lévő halolaj szintén nélkülözhetetlen szövetséges az öregedés elleni küzdelemben. Ez tartalmazza az ún "Szépségvitaminok" - A és D. Ezek segítenek abban, hogy egészségesebb körmöket, fényesebb és élénkebb hajat kapjunk, és természetesen bársonyos bőrt kapjunk. Az olaj megakadályozza a ráncok megjelenését.

A halolaj gazdag többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakban. Fontos szerepet játszik az öregedési folyamat lelassításában, segíti a sejtek hosszú távú létfontosságú aktivitását. Ezenkívül a halkivonatról kiderült, hogy segít megvédeni a napfelkeltét.

Ajánlott: