Hogyan Ne Unja Meg A Férjét

Videó: Hogyan Ne Unja Meg A Férjét

Videó: Hogyan Ne Unja Meg A Férjét
Videó: Hogyan NE... hogyan NE agyalj, hogyan NE félj, hogyan ne sértődj meg... stb 2024, Március
Hogyan Ne Unja Meg A Férjét
Hogyan Ne Unja Meg A Férjét
Anonim

Mendelssohn menetelése és esküvője már mögötted van, és van egy életed, amelyet megoszthatsz kedveseddel. De ő, az élet szeszélyes, és ha boldogan akarod élni a melletted lévő személlyel, akkor sokat kell tanulnod.

Sok nő egyetért a kényelmes feleség szerepével, aki teljesen elkötelezett a család iránt, és elveszett emberként. Ha boldog családi életet szeretne élni, de továbbra is olyan marad, mint a házasság előtt, be kell tartania néhány szabályt.

Az elején adja meg, hogy már család vagy, és nincs "én", de már "mi" vagyunk. Minden felelősséget egyenlően kell megosztani - mind a házimunkát, mind a gyermekek nevelését, mindent együtt végeznek, annak ellenére, hogy "egyesek dolgoznak, mások nem." Ön nem az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodik, és nem engedi, hogy szobalányként kezelje magát.

Mindenki tudja, hogy "az ember szeretete átmegy a gyomorban". Mindig próbáljon valami ízletesre csábítani, ügyeljen arra, hogy a mosoda meg legyen mosva és a ház tiszta, de ne vállaljon minden munkát, tanítsa meg férjét takarítani maga után.

A féltékenység rossz tulajdonság. Az állandó ellenőrzés, a telefonos ellenőrzés, az esti botrányok, ha késik a felvétellel - mindez feleslegesen összetöri az ön és az idegeit. Az oldalsó kapcsolat valószínűségének minimalizálása érdekében jobb, ha korán cselekszünk.

Hogyan ne unja meg a férjét
Hogyan ne unja meg a férjét

Legyen mindig szexi - mindig és mindenhol akarnia kell. Őrizze meg megjelenését, vásároljon szexi fehérneműt, találkozzon vele munka közben nyitott köntösben. Küldjön neki vicces szöveges üzeneteket vagy jegyzeteket, próbáljon ki új pózokat és fantáziákat. Meglepheti, ha ellátogat egy szexboltba.

Ne próbálja elválasztani férjét barátaitól. Ne okozzon problémát, hogy látni akarja a fiúkat, sőt ajánlja fel, hogy találkozik vele nálad. Ha több helye van, tegye meg - a férfiak az egyik szobában, a felük pedig a másikban, így nem fog unatkozni.

Ne cseszd el magad, és ne gúnyolódj a férjeden. Ha valami nem tetszik, akkor beszéljétek meg, lehet, hogy nem jött rá, hogy megbántott. A botrányok az első kövek, amelyeket a családodra vetsz.

Adj neki választási szabadságot - ne döntsön el mindent érte, éreznie kell a "családfőt". Beszéljétek meg együtt a fontos döntéseket.

Mindig vigyázzon, ha a családi életben valami nem tűnik helyesnek. Az első tüneteknél azonosítsa a problémát, és próbálja megtalálni a legmegfelelőbb megoldásokat annak megakadályozására, amíg elmélyül.

Ajánlott: