Egy Csomó Eseménnyel ünnepeljük A Nemzetközi Ifjúsági Napot

Videó: Egy Csomó Eseménnyel ünnepeljük A Nemzetközi Ifjúsági Napot

Videó: Egy Csomó Eseménnyel ünnepeljük A Nemzetközi Ifjúsági Napot
Videó: REDEMPTIO 275. ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPELJÜK 2024, Március
Egy Csomó Eseménnyel ünnepeljük A Nemzetközi Ifjúsági Napot
Egy Csomó Eseménnyel ünnepeljük A Nemzetközi Ifjúsági Napot
Anonim

Augusztus 12-ét ünneplik Nemzetközi Ifjúsági Nap. Ezt a napot a múlt század vége óta ünneplik, és az ENSZ kezdeményezte.

Az elképzelés az, hogy augusztus 12-én az emberek figyelmét a fiatalokra és a társadalomban betöltött fontos szerepükre összpontosítják. Bulgáriában a Nemzetközi Ifjúsági Napot 2007 óta ünneplik, és az esemény kapcsán számos különféle rendezvényt szerveznek számos bolgár városban.

A Nemzetközi Ifjúsági Nap felhívja a világ országait, hogy figyeljenek fiataljaikban rejlő lehetőségekre, mert ezeknek az országoknak a jövője az ő kezükben van.

Ez az ünnep kiváló alkalom arra, hogy megünnepeljük a fiatalok eredményeit, és olyan programokat hozzunk létre, amelyek révén a társadalomban elfoglalt helyüket elfoglalhatják. A fiatalok képesek megoldani az eseteket helyben, országosan és globálisan, és a kormány nem felejtheti el ezt.

A Nemzetközi Ifjúsági Nap alkalmából az ország egyes településein ünnepi program lesz. Plovdivban az ünnepnek szentelt eseményeket a Stefan Stambolov téren lehet ma 18.00 és 21.00 óra között megtekinteni.

Tinédzserek
Tinédzserek

Az ünnepi program szórakoztató kihívásokat tartalmaz díjakkal, játékokkal és koncerttel, amatőr bolgár előadók Santra és Christo részvételével.

A nemzetközi ifjúsági nap tiszteletére a sliveni Városi Kertben nagy mulatságot tartanak. Az üdülőterületen a város lakói és vendégei zumbát, jógát, testművészetet és sok játékot találnak.

Haskovóban az ünnepet reggel a helyi Fantasia uszodában ünneplik. Az ünnepi program a vendégek számára úszóversenyt, léggömbfestést, pasztellrajzokat, kártyabajnokságot, vetélkedőt és még sok más szórakozást kínál.

Gabrovóban a Nemzetközi Ifjúsági Napot egy játékkal jelzik, amely a Meet and select címet kapja.

Az ötlet az, hogy a fiatalok megismerkedjenek az önkéntességben részt vevő intézmények munkájával, valamint megismerjék a fiatalok munkaerő-piaci lehetőségeit. A játék 15.00 órakor kezdődik az udvar mögött.

Ajánlott: