Lucy Továbbra Is Felszáll

Videó: Lucy Továbbra Is Felszáll

Videó: Lucy Továbbra Is Felszáll
Videó: Bassoon Solo - Lucy Long 2024, Március
Lucy Továbbra Is Felszáll
Lucy Továbbra Is Felszáll
Anonim

Az igazgató Lucy Ilarionov, aki a "Táncoló csillagok" valóságshow egyik sztárja, továbbra is fogy. A műsor elején Lucy százhetven kilót nyomott, most pedig százötven.

Lucy Ilarionov, akit évekkel ezelőtt az ország egyik legplasztikusabb táncosaként ismertek, enyhén szólva az elmúlt években elvesztette formáját.

Lucy
Lucy

Azonban az a kihívás, hogy visszatértem a tánc forgatagába, csodálatos hatással volt rá, és továbbra is erőfeszítéseket tesz a súlyának és a derékkörfogatának csökkentésére.

Színpadi partnere - a gyönyörű Petya - azon a véleményen van, hogy csak nagyobb súlycsökkenéssel képes maximálisan megmutatni képességeit a táncparketten.

A túlsúlyos problémái miatt több lábműtéten átesett Lucy a próbák alatt iszonyatosan fáj, de mégsem szándékozik feladni a kihívást.

Komoly súlya ellenére Lucy-nek sikerül tollként repülnie a színpadon, ahogy a valóságzsűri fogalmazott. A műsor jó hatással lesz a rendező önbizalmára, aki elismeri, hogy nem szereti súlyának áldozata lenni.

Lucy barátai szerint a jó megjelenés vágya összefüggött Annie Hoang énekesnővel való közelgő esküvőjével is, akivel már régóta családi alapon él.

Ajánlott: