A Szerelmi Partnerek Gyakori Váltása Mellett és Ellen?

Videó: A Szerelmi Partnerek Gyakori Váltása Mellett és Ellen?

Videó: A Szerelmi Partnerek Gyakori Váltása Mellett és Ellen?
Videó: Angyali üzenet a szerelmi kapcsolatokra😍♥🥰 válassz paklit a Te élethelyzetedre😇 2024, Március
A Szerelmi Partnerek Gyakori Váltása Mellett és Ellen?
A Szerelmi Partnerek Gyakori Váltása Mellett és Ellen?
Anonim

A szerelmi partnerek gyakori cseréjének, valamint mindennek, ami a szerelemhez és a szexhez kapcsolódik, vannak előnyei és hátrányai.

Ami a nemi úton terjedő betegségek megfertőződésének kockázatát illeti, a szerelmi partnerek gyakori cseréje sokszorosára növeli ezt, különösen, ha elég észtelen vagy ahhoz, hogy ne használj védőeszközöket.

Bármennyire is meggyőzi a partnered, hogy biztonság nélkül az érzés valóságosabb, ne egyezz bele, különösen, ha nem a rendszeres partneredről szól. És akkor nem lehet egészen biztos abban, hogy nem egyszer kapta-e el csalással.

A szerelmi partnerek gyakori cseréje esetén megkockáztathatja a hazatérést, legalábbis egy ártatlannak tűnő, de meglehetősen nehezen kezelhető betegséggel, például gombával. Az alábbiakban felsoroljuk a sokkal kellemetlenebb betegségeket, beleértve azokat is, amelyek nem ismétlődnek.

Óvszer
Óvszer

Gondolkodik azon, hogy csak a pillanatnyi öröm miatt érdemes-e kockáztatni. A szerelmi partnerek gyakori cseréjének azonban megvannak a maga előnyei is.

Ha komoly és hosszú a kapcsolata, de hosszú távú partnerét időről időre nem tudja megváltoztatni valakivel, akkor ez frissen hat a komoly kapcsolatára, bármilyen paradox módon is hangzik.

De általában az, aki csal, de valójában gyengéden és önzetlenül szereti partnerét, és nem akarja elveszíteni, a gyakori kiruccanásokkal folyamatosan szembesülnek. Csak egy kis izgalmat akar adni a szerelemhez.

Hűtlenségének leplezésére a házasságtörő rendszerint kedvesebben és körültekintőbben viselkedik párjával, és teljesíti szeszélyeit.

Ritkán fordul elő, hogy a gyakori partnerváltást hirtelen összehasonlítják egy szeretett emberrel, aki még a hűtlenségre sem gyanakszik, és ezt a nyugodt, de megpróbáltatással járó kapcsolatot megfelelően megbecsülik.

Ajánlott: