Az Aranyszabályok A Gyűrűk Viselésénél

Tartalomjegyzék:

Videó: Az Aranyszabályok A Gyűrűk Viselésénél

Videó: Az Aranyszabályok A Gyűrűk Viselésénél
Videó: Zserbó - Az én alapszakácskönyvem 2024, Március
Az Aranyszabályok A Gyűrűk Viselésénél
Az Aranyszabályok A Gyűrűk Viselésénél
Anonim

A gyűrűk mindig is a nők egyik legkedvesebb ékszere volt, amelyet a múltban nemcsak díszként, hanem egy osztályhoz vagy osztályhoz tartozás bemutatására is használtak.

Érdekes tény, hogy gyakran különféle mágikus szertartások és szentségek, beleértve a szertartásokat is, gyakran központi helyet foglalnak el.

Ma azonban van egy címke az ékszerek viselésénél, és fontos, hogy ismerje azt, ha szeretnél különböző ékszereket viselni.

Hány gyűrűt hordhatunk?

Gyűrűk
Gyűrűk

Az egyik leggyakoribb hiba a gyűrűk viselésében az, hogy a nők gyakran túlzásba viszik a díszek számát. Meg kell tartani az arany jobb és ne próbáljon minél többet feltenni. A címke szerint a megengedett legnagyobb mennyiség nem lehet több háromnál, nevezetesen két gyűrű az egyiken és a másik a másikon. Ha mindig nemcsak gyönyörűnek akar kinézni, hanem összhangban akar lenni a divat trendjeivel is, akkor azt tanácsoljuk, hogy kövesse ezt megfelelően, és ne vigye túlzásba.

A gyűrű megválasztása a kéz alakja szerint

A kéz formája és stílusa is befolyásolja az ékszer etikettet. Ha nagyobb hölgy, akkor azt tanácsoljuk, hogy ne hangsúlyozza a terjedelmes és túlméretes modelleket, mivel ezek csak vizuálisan növelik a hangerőt.

Ebben az esetben jobb fogadni az eredetire és a szokatlanabb formájúakra, vagyis azokra, amelyek elegánsabbá teszik a kezét. Sem ajánlott gyűrűt visel nagy kövekkel, mivel ezek is nagyobb hangerőt adnak a kéznek.

Ha azonban a kezed gyenge, akkor a szélesebb kövekkel ellátott gyűrűk ideálisak az Ön számára.

Minden más esetben bátran lehet kísérletezni, de nem kell túlzásba vinni, mivel ez a rossz divatízlés megnyilvánulása.

Gyűrűk viselése
Gyűrűk viselése

A gyűrűk viselésének alapvető szabályai

- Célszerű, hogy egynél több gyűrűt ne tegyen az egyik kezére. vegye figyelembe, hogy a a gyűrűk mindkét kezének stílusosan kell egyeznie;

- Megengedhetetlen a különböző fémből készült gyűrűk viselése, mivel ez a rossz ízlés megnyilvánulása;

- Ha a szabad stílusú ruházatot részesíti előnyben - pólók, farmerek, pulóverek -, akkor a nagy kövekkel ellátott gyűrűk nem az Ön számára. Ebben az esetben a vékony vagy széles modellek sokkal jobb lehetőségek, a kéz alakjától függően.

- Ha olyan szervezetben dolgozik, ahol szigorúan meghatározott üzleti stílus van, akkor fontos betartani a vállalati etikettet;

- A gyűrűit harmonikusan kell kombinálni a manikűrrel. A nem támogatott vagy festetlen körmök nem fognak jól kinézni gyönyörű és elegáns gyűrű.

Ezeket az egyszerű szabályokat betartva könnyen kitűnhet tökéletes divatstílusával, de nemcsak ruházatban, hanem ékszerekben is.

Kísérletezzen bátran, de mindig tartsa be az illemtan íratlan divatszabályait, megkülönböztetve magát hibátlan és nőies megjelenésével, bárhol is legyen!

Ajánlott: