A Legmegfelelőbb Ajándékok Valentin-napra

Videó: A Legmegfelelőbb Ajándékok Valentin-napra

Videó: A Legmegfelelőbb Ajándékok Valentin-napra
Videó: Mi a TÖKÉLETES ajándék egy férfitől a párjának Valentin napra? 2024, Március
A Legmegfelelőbb Ajándékok Valentin-napra
A Legmegfelelőbb Ajándékok Valentin-napra
Anonim

Még akkor is, ha a nőtlen urak csoportjába tartozol, akik így gondolkodnak Szent Valentin kizárólag azért találták ki, hogy pénzt költsön, olvassa el a teljes cikket. Előbb vagy utóbb az ember találkozik élete szerelmével. Kár lesz pazarolni az esélyeit azzal, hogy nem megfelelő ajándékkal készítjük el.

Első szabály - a férfiak és a nők különböző fogalmakkal rendelkeznek a romantikáról - az övé a helyes. Minden harmadik hölgy elvárja, hogy a férfi befejezze az ünnep tervezését és előkészítését. Ha az urak romantikus vacsorát terveznek egy drága étteremben, fel kell készülniük és ki kell fizetniük a teljes számlát.

Romantikus vacsora
Romantikus vacsora

A második szabály - még egy rossz ajándék is jobb, mint egyáltalán nem ajándék. Az Egyesült Királyságban végzett felmérés szerint a nők 53% -a hagyja el házastársát, ha nem kap ajándékot Valentin-napra. Itt van az öt leggyűlöltebb ajándék listája Szent Valentin:

1. Konyhai eszközök és edények - Ha új keverőt vagy serpenyőt ad a Valentin-napra, akkor a kapcsolatod biztosan véget ér, de az egészségedre is veszélyes lehet. Nem egy vagy két úr zárta le a vakációját gyanús agyrázkódással.

Egy csokor rózsa
Egy csokor rózsa

2. Fehérnemű - Évente nők százezrei kapják ajándékba a világ minden tájáról a túl kicsi vagy túl nagy, vagy éppen nem kedvükre való ünnepi fehérneműt.

3. Pénz, ajándékutalvány - Néhány férfi racionálisabb lényként úgy gondolja, hogy nem szükséges összetéveszteni a fejüket olyan kérdésekkel, amelyek a legmegfelelőbb ajándékot jelentik társuk számára. Egyszerűen átadják a borítékot szerelmüknek, és elvárják, hogy válasszon valamit magának. Az igazság az, hogy a nők háromnegyede sokkal jobban örülne egy csak nekik szentelt esetlen versnek (a szöveges üzenetek nem számítanak).

Szent Valentin
Szent Valentin

4. Virágok - az utolsó pillanatban egy csokor virág megvásárlása nem azt mondja, hogy "szeretlek". Virágokat is adsz, és a szeretett ember által kapott üzenet inkább így hangzik: "nem mintha nem szeretnélek, de csak ennyire sikerült gondolnom".

5. Csokoládé - Majdnem olyan, mintha súlymérleget vagy egész éves fitneszkártyát adna neki. Az elmúlt két hetet diétával töltötte, hogy ellenállhatatlannak tűnjön, te pedig szénhidrátot adsz neki?

A megfelelő ajándék kiválasztása művészet, és nem mindenki engedheti meg magának. Nincsenek univerzális receptek, mert az ajándékoknak ugyanolyan egyedieknek kell lenniük, mint a hölgyeknek, akiknek szánják őket.

Ajánlott: