Hogyan Viselkedjünk Egy Rossz Anyóssal

Videó: Hogyan Viselkedjünk Egy Rossz Anyóssal

Videó: Hogyan Viselkedjünk Egy Rossz Anyóssal
Videó: DÉLELŐTT - Anyós-konfliktus - Dr. Rusz Edit 2024, Március
Hogyan Viselkedjünk Egy Rossz Anyóssal
Hogyan Viselkedjünk Egy Rossz Anyóssal
Anonim

Nincs olyan, hogy egy családban minden mindig simán mehet. Néha kisebb viták merülnek fel, de ez teljesen normális, legalábbis amikor a házastársak között ilyenről van szó.

Amikor azonban egy harmadik személy érintett, a dolgok egészen mássá válnak. Gyakran kiderül az anyós, és tudjuk, hogy hatalmában áll befolyásolni a családot, mégis ő a férfi anyja.

Hölgyeim, ez nem könnyű hogy foglalkozzon a rossz anyóssal, de a bőre alá kell kerülnie, hogy legalább ezen az oldalon nyugalom és nyugalom legyen. Vagy kerülje ugyanezen okból. Íme néhány megközelítés, amely segíthet hogy foglalkozzon az anyóssal.

1. Békés úton - A férjed édesanyjáról szól, és nagyon nehéz, ha tudod, hogy valamilyen oknál fogva nem szereted őt. Annak érdekében azonban, hogy ne okozzon felesleges konfliktusokat, próbálja megtartani a jó hangnemet. Kényeztesse magát jól azzal az idővel, amikor találkoznia kell vele. Legyen kedves és mutasson tiszteletet. Legalább megtaníthatod neki ezt a magas értéket, ami hiányzik a karakteréből.

2. Minél ritkább, annál jobb - Ha az 1. pont nem működik, próbálja elkerülni az anyósával való találkozókat. Minél ritkábban kell látni egymást, annál jobb mindkettőtök számára. Jó külön élni, lehetőleg nem túl közel hozzá. Így felhívhatja férje figyelmét rád, gyermekeire és otthonára, anyósa pedig ritkábban látogat meg.

3. Ne tévesszen meg - Elvileg mindig meg lehet mondani, hogy mikor színleli az ember, hacsak nem ügyes manipulátor. Ezért, ha valamikor az anyósod kezd jól viselkedni veled, de ez eddig nem történt meg, gondold át, miért csinálja. Őszinte, mi az oka a változásnak, és csak nem tévesztik meg Önt? Valószínűleg az utolsó.

Hagyd figyelmen kívül a rossz anyósot
Hagyd figyelmen kívül a rossz anyósot

4. Hagyd figyelmen kívül - Ha hallasz egy megjegyzést tőle vagy sértő megjegyzést, csak ne válaszolj neki. Próbáljon megőrizni idegeit, legyen magabiztos. Bólint, mert akkor hazamész és maga dönti el, hogy azt csinálja-e, amit ő mondott, vagy sem. A lényeg az, hogy most kibírjuk, amíg együtt vagytok. Jobb nem vitatkozni, különösen, ha a férje ott van.

5. Próbáld elmagyarázni neki, hogy csak a családod érdekli - és a legjobb módon vigyázzon rá. Jó félretenni a különbségeket, legalábbis miatta.

Két ember kapcsolatában nincs hely harmadik személynek, még akkor sem, ha valaki anyja. A fiataloknak saját fészket kell építeniük, a felnőtteknek pedig csak akkor kell útmutatásukra szolgálniuk, ha tanácsukat kérik. Minden anya azt akarja, hogy gyermeke boldog legyen, és nincs oka beavatkozni a boldogságába, ha úgy látja, hogy már megvan neki, igaz?

Ajánlott: