Gyors Beillesztési ötletek Dolgozó Hölgyeknek

Tartalomjegyzék:

Videó: Gyors Beillesztési ötletek Dolgozó Hölgyeknek

Videó: Gyors Beillesztési ötletek Dolgozó Hölgyeknek
Videó: Mézeskalácsos-🌰 DIÓS🌰 bejgli 2024, Március
Gyors Beillesztési ötletek Dolgozó Hölgyeknek
Gyors Beillesztési ötletek Dolgozó Hölgyeknek
Anonim

A tészta olyan sok évvel ezelőtt jelent meg, hogy szinte lehetetlen pontosan meghatározni, mikor jelent meg. Mind a 10 000 év alatt, amikor az ember búzát termeszt, lehetetlen, hogy legalább egy gazdának ne legyen ötlete a fel nem használt tészta szárítására és tészta készítésére.

A tudósok három fő szálat követnek a tészta kifejlesztésében - az etruszkok, az arabok és a kínai civilizációk.

Mindenesetre a tészta manapság sokak kedvenc étele. Ezeket az évszázadokat megőrzik, mert finomak és könnyen elkészíthetők. Telítik és ellátják a szervezetet a szükséges tápanyagokkal. Ma számtalan receptet találhatunk a tészta készítéséhez, de azokra összpontosítunk, amelyek alkalmasak a dolgozó hölgyeknek. Egy mozgalmas napon minden perc számít, ezért hasznosak lesznek az ízletes receptjeink.

Tészta fehér mártással

Tészta fehér mártással
Tészta fehér mártással

Szükséges termékek: 500 gramm tészta (spirált ajánlunk), 100 milliliter főzőkrém, 1 csomag olvasztott sajt, sós és ízlés szerint só.

Az elkészítés módja: Forraljuk fel a tésztát sós vízben, szorítsuk össze és tegyük hideg vízfolyás alá. Ez eltávolítja a felesleges keményítőt, és maga a tészta is lehűl. Tegye a tejszínt, az olvasztott sajtot, az ízesítőt és a sót teflon serpenyőbe. Réses kanál segítségével pürésítse és keverje simára. Öntsük az elkészített keveréket a tésztára, és kész! Ennek a receptnek az elkészítése nem tart tovább 25-30 percnél. Az étel finom és hideg.

Tészta saláta savanyúsággal

Egy másik friss javaslat, beleértve a tésztát is, a savanyúság saláta. Szükséged lesz:

500 gramm tészta, 1 csomag könnyű majonéz, 4-5 savanyúság, 1 üveg gomba, 100 gramm sonka és só ízlés szerint.

Tészta töltelékkel
Tészta töltelékkel

Az elkészítés módja: Forraljuk fel a tésztát, és ismételjük meg a fenti eljárást. Vágja a savanyúságokat, veszítse el a sonkát apró kockákra. Öntsük őket egy tálba, adjunk hozzá majonézt és sót, alaposan keverjük össze, és öntsük ezt a mártást a tésztára.

Tészta töltelékkel

Hozzávalók: 500 gramm tészta (a szalagokat ajánljuk), 6 evőkanál olaj, 150 gramm sajt, só, fekete és pirospaprika.

Az elkészítés módja: Forraljuk fel a tésztát sós vízben, és osszuk szét tálakban. A tetejére sajtot reszelünk. Egy serpenyőben megpirítjuk az olajat a fűszerekkel, és mindegyikre ráöntjük az elkészített részt. Ez a lehetőség nem túl egészséges, de mi - hetente egyszer senkinek sem esik bántódása.

Ajánlott: