A Tél Arra Készteti A Férfiakat, Hogy Több Szexre Vágyjanak

Videó: A Tél Arra Készteti A Férfiakat, Hogy Több Szexre Vágyjanak

Videó: A Tél Arra Készteti A Férfiakat, Hogy Több Szexre Vágyjanak
Videó: Babits: Az előkelő tél 2024, Március
A Tél Arra Készteti A Férfiakat, Hogy Több Szexre Vágyjanak
A Tél Arra Készteti A Férfiakat, Hogy Több Szexre Vágyjanak
Anonim

Egy új tanulmány szerint a férfiak a téli hideg hónapokban több szexet akarnak folytatni. A vizsgálatban 114 férfi vett részt, akiknek három havonta fel kellett mérniük, hogy egy nő mennyire vonzó. Valójában az egész tanulmány egy évig tartott.

Az urak két csoport fotót kaptak. Az egyik csoportban a szakemberek csak a nők arcáról készítettek fényképeket. A másik csoportban olyan fotók voltak, amelyeken a hölgyek teste is látható volt - többségük fürdőruhában volt, vagy a fotó mellképének közeli képét mutatta.

Az eredmények szerint - a kinti időjárás nem befolyásolta az urakat, mint az első fotócsoport esetében, csak a nők arcával. A testek értékelésében azonban változás történt.

A kutatók szerint az izgalmat jelentősen fokozták a hölgyek meztelenebb fotói, és a hidegebb három hónapban - decemberben, januárban és februárban. A tudósok szerint meleg júniusban, júliusban és augusztusban nem regisztráltak ilyen változást.

Azok a résztvevők, akik a vizsgálat során kapcsolatban voltak egy nővel, ugyanazt a hozzáállást mutatták partnerük vonzerejében. A férfiak azt hitték, hogy a fele sokkal melegebb volt a tél folyamán, mint a nyári hónapokban.

Téli
Téli

Ennek a tanulmánynak az eredményeit alátámasztja egy másik, egy szexjáték-társaság által készített tanulmány. Lovehoney azt kutatja, amikor az emberek a legtöbb szexet folytatják - kiderül, hogy ez decemberben történik.

Szakértők szerint az egyik oka annak, hogy a férfiak több szexet akarnak télen, hogy a bőr sokkal kevésbé látható, mint nyáron. Ez viszont sokkal izgalmasabbá és élvezetesebbé teszi a látását.

A tudósok szerint nyáron szinte minden sarkon van egy nő, aki fürdőruhában vagy sovány ruhában van, és a férfiaknak még valami kell a felizgatáshoz.

Ezt az elméletet támasztja alá az a tény, hogy egész évben, amikor a felmérést végezték, az urak megítélése a női arcú fotókról nem változik.

Egy másik magyarázat szerint nagyon lehetséges, hogy az urak hormonjai az évszaktól függően mozoghatnak, és hideg időben könnyebben fel tudják őket gerjeszteni.

Ajánlott: