Finom és Diétás Turmixok Fogyáshoz

Tartalomjegyzék:

Videó: Finom és Diétás Turmixok Fogyáshoz

Videó: Finom és Diétás Turmixok Fogyáshoz
Videó: Gyors és finom turmix reggelik | Mindmegette.hu 2024, Március
Finom és Diétás Turmixok Fogyáshoz
Finom és Diétás Turmixok Fogyáshoz
Anonim

Diéta fogyáshoz! Ez a három szó unalmat okoz és sokakat elriaszt. De ezekkel a súlykontrollra szolgáló diétás turmixokkal tökéletes figurát élvezhet. Vegyen egyet közülük reggeli helyett vagy étkezés között, és jobban fogja érezni magát és jobban fog kinézni.

Eper, sárgarépa és cékla turmix

A fogyókúráknak tartalmazniuk kell a céklát, mert ez segít az állóképesség növelésében, és így hosszabb ideig edzhet, kimerültség nélkül.

Magas szintű oldódó és oldhatatlan rostokkal rendelkezik, amelyek segítenek a fogyásban. A sárgarépában is alacsony a kalóriatartalom és sok a rost. Az eperben található antocianinok és alaginsav csökkentik a gyulladást és helyreállítják a fogyókúrás hormonok funkcióit. Ez diétás turmix nemcsak kielégítő, hanem finom is.

Kiwi és uborka turmix

Turmix kiwivel
Turmix kiwivel

Az uborka segít az egészséges fogyásban - tele van vízzel és kevés nátriumot tartalmaz, csökkenti a duzzanatot és a vízvisszatartást. Csak 45 kalóriát tartalmaz, és elképesztően alacsony kalóriatartalmú összetevő az étrendi turmixokhoz.

A kivi tele van vitaminokkal és alacsony a kalóriatartalma. A kivi gazdag élelmi rostokban is, amelyek sokkal hosszabb ideig tartják jóllakva.

Smoothie gyömbérrel

A gyömbéres turmix nagyon frissítő választás. A gyömbérről ismert, hogy számos egészségügyi előnye van, különösen értékes az emésztőrendszert elősegítő gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A fogyás eszközeként használják, mert felgyorsítja az anyagcserét.

Másrészt a citrom egy másik erőteljes összetevő, amely elősegíti az egészséget. A citrom a folyadékretenció ellen is küzd, segít méregteleníteni a testet, és csökkenti a puffadást és a hasi kellemetlenségeket.

Smoothie almával
Smoothie almával

Smoothie almával és paprikával

A fogyókúrás étrend mérlegelésekor a paprikát fel kell venni a menübe. Az élénk színű paprika (főleg a vörös) gazdag kapszaicinben, amely emeli a test hőmérsékletét és felgyorsítja az anyagcserét; így segít kalóriát égetni.

Az alma alacsony zsír- és nátriumtartalmú, rostokban gazdag, így ideális táplálék a természetes fogyáshoz. Az alma vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag, ezért zavart velük ideális eszköz nemcsak a fogyáshoz, hanem az egészség megőrzéséhez is.

Uborka és ananász turmix

A frissítő trópusi gyümölcs finom és kiváló fogyáshoz nemcsak azért, mert magas a rosttartalma és a víz, hanem azért is, mert savai vannak. Az uborka alacsony kalóriatartalmú és magas a víz tartalma

Nézzen meg fogyásgyakorlatokat és finom diétás leveseket is.

Ajánlott: