Ami Megöli A Gyönyörű Bőrt

Videó: Ami Megöli A Gyönyörű Bőrt

Videó: Ami Megöli A Gyönyörű Bőrt
Videó: 5 LEHETETLEN PILLANAT SPORTOKBAN 2024, Március
Ami Megöli A Gyönyörű Bőrt
Ami Megöli A Gyönyörű Bőrt
Anonim

A tiszta és szép bőr érdekében meg kell őriznünk. Kevés olyan boldog nő van, aki nem ügyel különösebben az arcára, de mégis tökéletesen mutat. Mindenkinek rendkívüli gondot kell fordítania a bőrére. Sok dolog valójában "megöli" a gyönyörű és ragyogó bőrt, és ehelyett az elszáradt és sápadt bőr jelenik meg.

1. Az arcnak nem megfelelő termékek - a tiszta arc egyik legnagyobb ellensége a bőrtípusának nem megfelelő krém. Fontos meghatározni, hogy zsíros, normál vagy száraz bőröd van-e, és csak ezután használd a számodra legmegfelelőbb termékeket. Ugyanígy a krémekről van szó, amelyek felirata +25, + 40 stb. Csak azoknak a hölgyeknek alkalmasak, akik valójában abban a korban vannak.

Smink
Smink

2. A teljes pihenés és alvás hiánya - pihenjen és ne hagyja figyelmen kívül a jó éjszakai alvást.

3. Szélnek és napnak való kitettség - az arcbőr nem lehet teljes védelem, de legalább megpróbálhatjuk a megfelelő kenőcsökkel meleg vagy hideg időben.

Bőr
Bőr

4. Arctisztítás - Minden önbecsülõ nő számára rendkívül fontos, hogy lefekvés elõtt este megtisztítsa az arcát. Akár sok, akár kevés sminked van, ez egy olyan eljárás, amelynek szokássá kell válnia, és nem szabad elhanyagolni.

5. Arcmosás WC-szappannal - csak az előírt kozmetikumokkal mossa meg az arcát.

6. Vízhiány - a kiszáradás közvetlenül összefügg a rossz külsejű bőrrel.

7. Dohányzás - ennél alig van kommentáltabb téma. Nincs semmi meglepő - a cigaretta árt egy másik dolognak bennünk - a bőrünknek.

8. Gyorsétel - próbáljon kerülni félkész vagy csomagolt ételeket. Most tavasz van, nyugodtan fogyaszthat több zöldséget és gyümölcsöt.

9. A sport hiánya - ha nincs elegendő idő a héten a sportoláshoz, legalább próbáljon meg minden nap egy rövid sétát tenni.

10. Túl sok stressz - kerülje el, ez zavarja a testünk legtöbb rendszerét.

Ajánlott: