A Gyönyörű Menyasszony Garantálja A Boldog Házasságot

Videó: A Gyönyörű Menyasszony Garantálja A Boldog Házasságot

Videó: A Gyönyörű Menyasszony Garantálja A Boldog Házasságot
Videó: Zenész Gabi - Eladó a menyasszony 2024, Március
A Gyönyörű Menyasszony Garantálja A Boldog Házasságot
A Gyönyörű Menyasszony Garantálja A Boldog Házasságot
Anonim

Amikor összeházasodnak, az emberek meg vannak győződve arról, hogy a családi boldogság örökké tart, és ez az a fél, akivel egész életüket együtt töltik. Gyakran azonban a dolgok nem úgy történnek, ahogy álmodozunk vagy ahogy elképzeltük, és a párok elválnak és elválnak.

Nincs sikeres házassági recept - egyesek azt mondják, hogy ahhoz, hogy egy emberrel együtt lehessünk egy életen át, sokat kell hajlandóak lennetek a kompromisszumokra, de nem mindig derül ki, hogy ilyen áldozatosak lennénk egy másik ember nevében. Annyi tanács van ebben a témában, de nincs garancia arra, hogy ugyanaz a tanács segít minden párnak.

Ha hamarosan megnősülsz, egy új tanulmány segíthet tartósan és boldogan tartani. Texas kutatói azt állítják, hogy a vonzó partnerrel házasodó férfiak nemcsak boldogabb házasságot kötnek, de az idő múlásával megmarad az együttélés elégedettsége.

E tanulmány szerint a karakterek kompatibilitása vagy hasonló érdekek fontosak, de nem annyira fontosak, mint a feleség vonzereje. Ha azt feltételezzük, hogy a férfiak számára a gyönyörű partner elegendő ok arra, hogy boldog maradjon egész családi életük során, akkor a nőknél a dolgok nem ilyenek.

Esküvői torta
Esküvői torta

Még az is kiderül, hogy a férfi megjelenése szinte semmilyen szerepet nem játszik az egészséges és boldog házasságban. Andrea Melzer, a Southern Methodist University pszichológusa egy tanulmányt végez 450 újonnan házas család segítségével. A fiatal párokat 4 évig figyelte pszichológus.

A vizsgálat előtt minden férfi és női résztvevőt arra kértek, hogy nyolcszor értékelje elégedettségét a házassággal. A házasság kezdetén az urak boldogabbak voltak feleségüknél, az eredmények azt mutatják.

Idővel azok a férfiak, akiknek feleségét vonzónak találták, elégedettek maradtak velük. A vonzó pályázati felek idővel elégedettebbek voltak házasságukkal is. E felfedezés után a tudósok arra a következtetésre jutnak, hogy a boldog házastársak boldogabb házasságot is jelentenek.

Ajánlott: